Kodinkoneasentaja, Avantego Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avantego Oy on vakavarainen ja luotettava työnantaja. Historiamme kodinkoneiden kuljetus- ja asennuspalveluista ulottuu 2000-luvun alkuun jolloin nykyinen operatiivinen johto on aloittanut kodinkoneiden kuljetus- ja asennustyöt Tampereella ja Hämeenlinnassa. Kuljetamme- ja asennamme noin 13500 kodinkonetta vuosittain ja työllistämme kumppanimme mukaan lukien noin 20 työntekijää. Vuonna 2024 olemme lanseeranneet uuden brändin KOTIISI -Kerralla kuntoon.

Kodinkoneiden kuljetus- ja asennus liiketoimintamme edelleen laajentuessa haemme palvelukseen KODINKONEASENTAJIA/-KULJETTAJIA Porin ja Rauman seudulle.

Työtä tehdään omatoimisesti tai pareittain asiakkaiden luona ja työhön kuuluu kodinkoneiden kuljetus- ja asennustehtäviä.

Työssä menestyminen vaatii hyvää peruskuntoa, reipasta ja iloista otetta työhön sekä vähintään B-luokan ajo-oikeutta. Koulutus ja kokemus lvi- tai/ja sähköalalta katsotaan eduksi, sillä toimitamme mm. astianpesukoneita ja kotitalousliesiä asennettuna.

Aiempaa kokemusta kodinkoneiden asentamisesta ei välttämättä tarvitse olla, sillä koulutamme sinut tehtävään. Sujuva Suomen kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito (englanti, ruotsi) on plussaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostilla, asennukset@avantego.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://kotiisi.net