Prosessi- ja polttoaineanalyytikko, Savon Voima Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 37,8 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 18,5 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Joensuussa. Sähköä tuotetaan Savon Voiman 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämäen ja Joensuun CHP-voimalaitoksissa.

Toimintamme perustuu arvoihimme - asiakas on tärkein, tahdomme menestyä, meihin voi luottaa, opimme ja kehitämme - sekä tähtää visioomme olla energia- ja vesihuoltopalveluiden luotettava kumppani ja rohkea kehittäjä sekä puhtaan huomisen alueellinen varmistaja.

ETSIMME NYT

PROSESSI- JA POLTTOAINEANALYYTIKKOA

Joensuun voimalaitoksen laboratorioon.

Suoritamme omassa laboratoriossamme voimalaitoksen toiminnan kannalta tärkeitä vesikemia- ja polttoaineanalyyseja muun muassa varmistaaksemme tuotannossamme käytettävän veden ja voimalaitoksessamme poltettavan biopolttoaineen laadun.

Prosessi- ja polttoaineanalyytikon tehtäviin kuuluu muun muassa:

-Tuotanto- ja tutkimusnäytteiden kemialliset analyysit, muun muassa kiinteät polttoaineet (puu ja turve), prosessivedet ja tuhkat
-Laboratoriovälineiden ja prosessimittausten säännölliset tarkastuskalibroinnit
-Laboratorion siisteyden ja järjestyksen ylläpito
-Prosessivesilaitoksen (suolan poisto) operointi
-Laboratorion kemikaalirekisterin ylläpitoon osallistuminen
-Menetelmäkehitykseen osallistuminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivassa suhteessa sekä yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja että oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja järjestelmällistä otetta. Toivomme, että sinulta löytyy sekä halukkuutta omaksua toistuvia rutiineja että intoa uuden oppimiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta (esim. laborantti, energia-ala, prosessiteollisuus) sekä tietotekniikan perustyökalujen hallintaa sekä kykyä omaksua raportointijärjestelmien käyttö.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kouluttautua alan ammattilaiseksi tiimin tuella ja perehdytyksellä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://savonvoima.fi/etsimme-prosessi-ja-polttoaineanalyytikkoa-joensuun-voimalaitoksen-laboratorioon/