Kattoasentaja Suonenjoelle, Worker Itä-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 22.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä motivoitunut rakennusalan osaaja, joka ei pelkää korkeita paikkoja?

Haemme asiakkaallemme katto- ja aurinkopaneeliasentajaa Suonenjoelle!

Katto- ja aurinkopaneliasentajana työskentelet erilaisissa kohteissa niin omakotitalojen kuin isojen tehdashallienkin katoilla. Kohteet sijaitsevat Savon alueella, mutta pääsääntöisesti työssäkäyntialueenasi on Suonenjoki. Työ on fyysistä ja nopeatahtista, ja sitä tehdään pareittain tai ryhmissä. Asiantunteva ja leppoisa työryhmä pitää huolen siitä, että saat tarvittavan perehdytyksen alkuun!

Tarjoamme kokoaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, toivomme hakijalta kuitenkin joustavuutta ajoittain. Palkkaus rakennusalan tes / sopimuksen mukaan.

TYÖSSÄ VAADITAAN

Työturvakortti
     Reipas työskentelyote ja kykyä tehdä fyysistä työtä
     Alan koulutusta tai aiempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
     B-luokan ajokortti

Toivomme hakijalta rakennusalan kokemusta, mutta tärkein edellytys selviytyä työstä on kuitenkin motivoitunut ja oppimiskykyinen asenne.

TARJOAMME SINULLE

Arvokasta kokemusta rakennusalan töistä
     TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
     Mahtavan työporukan
     Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit.

Lisää tietoa tästä työstä ja muista tämän alueen työmahdollisuuksista saat Ella Itkoselta, 050 554 0401 ja ella.itkonen@worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/64988174