Lähihoitaja, toimi, kotihoito, Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt on hyvä tilaisuus tulla mukaan rentoon työyhteisöön, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään lähihoitajan osaamistasi monipuolisesti. Kotihoidossa olet mahdollistamassa ja tukemassa ikäihmisen turvallista ja mielekästä kotona asumista yhdessä asiakkaan omaisten kanssa. Kotihoidossa saat jakaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi työyhteisön hyödyksi. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö toimii tukenasi.

Arvostamme toistemme osaamista ja haluamme oppia ja kehittää uutta yhdessä. Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, vahvaa motivaatiota toiminnan kehittämiseen sekä hyvinvointiteknologia osaamisen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen RAI -toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä kinestetiikan tuntemuksen.

Kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on vuorotyötä ja mahdollisuus on tehdä yövuoropainotteista työtä.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntalain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607936/fi_FI