Toimintaterapeutti, Lasten toimintaterapia, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sijaista osa-aikaiseen (70 %) työsuhteeseen Helsingin kaupungin lasten toimintaterapiaan alkaen 12.8.2024.

Toimipisteesi on Malmilla ja työ kohdentuu neuvolaikäisiin lapsiin. Asiakkaina on paljon maahanmuuttajaperheitä ja kiinnostus monikulttuuriseen työhön on tärkeää.

Arvostamme kokemusta neuvolaikäisten lasten arvioinnista sekä toimeen tarttuvaa, valoisaa ja avointa työskentelytapaa. Yksikössämme saa suunnitella työtään itsenäisesti ja työssä on paljon autonomiaa, mutta myös runsaasti kollegiaalista tukea ja yhteisiä käytäntöjä. Teemme yhteistyötä neuvoloiden, varhaiskasvatuksen ja erityistyöntekijöiden kanssa.

Työaikamuoto on päivätyöluonteinen jaksotyö (yleensä klo 8-16 välillä) ja lisäksi on mahdollista tehdä asiakkaiden tarpeiden mukaan iltavastaanottoja. 70-prosenttisen työn voi suunnitella toteutumaan neljänä tai viitenä päivänä viikossa.

Helsingin kaupungin perusterveydenhuollon toimintaterapiapalvelu on lähes 60 toimintaterapeutin yksikkö, josta annetaan lasten, kouluikäisten, aikuisten ja ikääntyneiden palvelut Helsingin perusterveydenhuoltoon. Malmin toimintaterapia on osa Lasten toimintaterapiayksikköä, johon kuuluu 18 toimintaterapeuttia sekä kaupungin perhekeskuksissa että koululaisten toimintaterapiassa.

Tehtäväkohtainen palkka 100 % työajalla on 2919,54 €/kk, josta osa-aikaisen palkka lasketaan.

Lisätietoja:

Ajalla 17.6.-12.7.24 Tarja Kuisma, vastaava toimintaterapeutti, puh. 09 310 67454 tai s-posti tarja.kuisma@hel.fi

Ajalla 3.6.-14.6. ja 15.7.-26.7.24 Liisa Salo, toimintaterapian apulaisosastonhoitaja, puh. 09 310 75195 tai s-posti liisa.annikki.salo@hel.fi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-446-24