Automaatioasentaja Ouluun, Nordic JobCentre Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme automaatioasentajia tehdastyömaalle Ouluun.

Työnkuvaan kuuluvat mm. teollisuuden automaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden asennus- ja kytkentätöitä, hälytysjärjestelmien asennusta, pienempää johdotusta yms.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja ammattimaista työotetta, ongelmanratkaisukykyä, huolellista työn jälkeä sekä aiempaa kokemusta automaatioasennuksista. Edellytämme työnhakijalta hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia.

Työaika on arkisin klo 7-15.30. Palkkaus määräytyy aiemman kokemuksen sekä TES:n mukaisesti.

Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn arvioitu kesto on useamman kuukauden, mahdollisesti loppuvuoteen 2024 saakka.

Lähetä meille hakemus suosittelijan yhteystietojen kera oheisesta linkistä! Lisätiedustelut arkisin klo 9-15.30 rekrytiimiltä p. 044 7051 444.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/46820045