Teollisuusmaalari, Ehta Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaallemme on juuri toiminnan aloittanut uusi automatisoitu jauhemaalauslinjasto. Tämän uudempaa tekniikka saa siis hakea.

Pääset työskentelemään viimeisimpää tekniikkaa olevilla laitteilla. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta maalarina maalauslinjastolla, toivomme kokemusta jauhemaalauksesta, mutta myös märkämaalaustekniikan ymmärtämisestä on hyötyä. Asiakkaallemme laatu on tärkeää ja yksi tehtävistäsi on valmistusprosessin- ja tuotteiden laadun tarkkailu eri menetelmin. Linjasto on uniikki ja työsuhteen aluksi tekijä koulutetaan huolellisesti.

Tehtävään valittu maalari on hyvä tiimipelaaja, mutta kuitenkin myös itsenäinen tekijä. Yhdessä tiimin kanssa tulee päästä tuotannon tavoitteisiin, toivomme siis aikaansaavaa ja täsmällistä työotetta. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti, huumorillekin jää työpäivän aikana tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- vakituisen työsuhteen
- säännöllisen palkan kahdesti kuussa
- työterveyshuollon ja henkilöstöedut
- yhteen hiileen puhaltavan rennon tiimin.

Työ alkaa elokuun alussa. Alkuun töitä tehdään yhdessä vuorossa, mutta valmius tulee olla myös kaksivuorotyöhön. Asiakasyritys sijaitsee muutaman kilometrin päästä Joensuun keskustasta. Palkkaus sopimuksen mukaan / Teknologiateollisuuden TES.

Lähetä hakemuksesi meille järjestelmämme kautta viimeistään 23.6. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Ollilainen, 0400 273 730 tai toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/ehta/teollisuusmaalari-65df14dd7b5c0d5873647f09/apply