Myynnillinen HR-asiantuntija, Econia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme HR-tiimiimme myynnillistä henkilöstöpalvelualan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen tai Muonion toimistollemme. Hakemamme henkilö on tiimipelaaja, joka omaa itsenäisen ja reippaan työotteen. Olet myyntihenkinen persoona, joka on aidosti kiinnostunut ihmisläheisestä työstä. Toivoisimme sinulta löytyvän aiempaa työkokemusta B2B-myynnistä, lisäksi aiempi henkilöstövuokrausalan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kieltä, muut kielet katsotaan eduksi.

Haemme rekrytoinnilla henkilöstöpalvelutoimintamme laajentumista uudelle alueelle, mistä johtuen edellytämme uudelta HR-asiantuntijaltamme myyntihenkisyyttä ja innokkuutta uusasiakashankintaan. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu myynnin lisäksi mm. rekrytoinneista vastaaminen, vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioiden hoitaminen yhteistyössä palkkahallinnon kanssa, työaikalain ja eri työehtosopimusten tulkinta sekä asiakassuhteiden ylläpito. Mikäli sinulta ei löydy aikaisempaa kokemusta henkilöstövuokrauksen parista, niin ei huolta - ala tulee nopeasti sinulle tutuksi hyvän perehdytyksemme avulla. Päivittäiseen työhösi saat tiiviin tuen HR-tiimiltämme, joka koostuu n. 15 asiantuntijasta eri paikkakunnilla. Työ sisältää asiakaskäyntejä, joten oman auton käyttömahdollisuus on ehdoton.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa palveluorganisaatiossa sekä mahdollisuuden kouluttautua työtehtävässä ja kehittyä urallasi. Tarjoamme liukuvan työajan sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn Suomessa ja ulkomailla. Työnkuvasta johtuen, työhön kuuluu etätyön lisäksi toimistopäiviä paikallisella toimistolla.

Hae heti, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteys: Janne Vainikkala / janne.vainikkala@econia.com / 040 7625691.

Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, lisäksi meillä on toimipiste Espanjan Fuengirolassa. Kotimainen yrityksemme on perustettu vuonna 1996, ja meillä työskentelee yli 100 talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijaa. Olemme osa Administer-konsernia.

Administer Group on palkka- ja taloushallinnon palvelujen, ohjelmistopalveluiden, konsultoinnin sekä henkilöstö- ja kansainvälisten palveluiden moniosaaja. Olemme Suomen suurin palkkaulkoistuskumppani ja johtava asiantuntija harmaan talouden torjunnassa. Palveluitamme käyttää yli 5000 asiakasta pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kunnat ja muut julkisen sektorin toimijat. Vuonna 1985 perustettu yritys on noteerattu Nasdaq Helsingin First North -listalla. Administer Groupin muodostavat palkkahallintopalveluita tarjoava Silta Oy, tilitoimisto Administer, asiantuntijatalo Econia Oy sekä ohjelmistoyhtiö EmCe Solution Partner Oy. Lisäksi konserniin kuuluu muita tytär- ja osakkuusyhtiöitä. www.administergroup.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/2cb9a498-804a-41fd-b5be-5dd2f0c8130d