Taloushallinnon asiantuntija, Haglex Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haglex on liike- ja kiinteistöjuridiikkaa sekä talouden asiantuntijapalveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Laaja-alaiseen palvelukokonaisuuteen kuuluu myös taloushallinnon palvelut. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Teemme sitä mitä osaamme! Vahvuuksiamme ovat kyky tarkastella asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisuutena ja taito kommunikoida erityisosaamisemme asiakkaille ymmärrettävällä tavalla.

Toimintamme edelleen laajentuessa etsimme joukkoomme motivoitunutta ja ammattitaitoista taloushallinnon asiantuntijaa. Haluamme vahvistaa resurssejamme vastaamaan kasvavaan kysyntään. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja intoa hypätä vauhdikkaaseen työhön. Voit olla työskennellyt alalla muutaman vuoden tai olet kokenut alan konkari. Työtehtävät sekä palkkaus määräytyvät osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työssäsi vastaat eri kokoisten yritysten kirjanpidosta ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi myös sisäisen laskennan tehtävissä sekä taloushallinnon ja kirjanpidon konsultoinnissa. Työskentelet asiakasrajapinnassa ollen suoraan yhteydessä asiakkaisiin, tunnet asiakkaiden liiketoiminnan ja huolehdit asiakkaiden taloushallinnon tarpeista kokonaisvaltaisesti.

Sinulta löytyy positiivinen asenne työhön, paineensietokykyä, joustavuutta sekä kirjanpidon substanssiosaamista ja soveltuva koulutus tehtävään. Olet työssäsi ratkaisukeskeinen henkilö, joka taitaa myös asiakaspalvelun. Et pelkää tarttua puhelimeen ja hoitaa asioita ja ymmärrät, että työmme sisältää muuttuvia tilanteita, pikaisia toimeksiantoja ja monipuolisia työtehtäviä. Sinulla on kokemusta taloushallinnon eri ohjelmistoista ja olet valmis opettelemaan myös uusia ohjelmia.

Haglexilla pääset työskentelemään vastuullisessa ja merkittävässä roolissa hyvässä työyhteisössä. Saat työllesi tuen kirjanpidon, verotuksen ja yritysjuridiikan osaajista. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi kasvavassa organisaatiossa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme mahdollistaa sen, että tunnet asiakkaasi ja pystyt tuottamaan laadukasta palvelua asiakkaillesi. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen osaamistasosi mukaan!

Palkkaus 2500-4200 euroa/kk osaamisen ja kokemuksen mukaan. Lisäksi käytössämme on tulospalkkiot ja kaikilla työntekijöillä mahdollisuus osakkuuteen. Kuvaile osaamisesi ja kokemuksesi mahdollisimman tarkkaan hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jenna Määttä 050 3640 600.

Tuo osaamisesi osaksi Haglexin tarinaa ja lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.6.2024 osoitteeseen jenna.maatta(at)haglex.fi . Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenna.maatta@haglex.fi