Tuotannon työntekijä (muu laborantti), Curium Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 5.6.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Curium Finland Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen yritys, joka on ollut vuodesta 2019 alkaen osa maailman suurinta Curium-radiolääkeorganisaatiota. Kehitämme, valmistamme ja välitämme lääketieteen ammattilaiskäyttöön radiolääkkeitä, joilla autamme potilaita maailmanlaajuisesti. Suomessa meillä on kolme tuotantoyksikköä, kaksi Helsingissä ja yksi Jyväskylässä (Tikkakoski).

Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityksessä, joka on osa maailman suurinta radiolääkeorganisaatiota? Etsimme Tikkakosken lääketehtaallemme tuotannon ja tekniikan spesialistia tai insinööriä, jonka päätehtävinä ovat laboratorion laitteiden huollot sekä radiolääkevalmistustoimintamme tuotantotyöt, ongelmatilanteiden ratkaisut ja toiminnan kehittäminen yhdessä tuotantotiimin kanssa. Toimenkuva tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Säteilyturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme, joten katsomme eduksi, jos sinulla on Säteilyturvallisuusvastaavan pätevyys (STV) tai mielenkiintoa kouluttautua STV:ksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn globaalissa organisaatiossa, joka toimii edelläkävijänä radioaktiivisten lääkevalmisteiden tuotannossa ja kehityksessä. Koulutamme sinut työtehtäviisi perehdytyksen aikana, joten aiempi kokemus lääketeollisuuden töistä ei ole välttämätöntä, joskin aikaisempi työskentely laboratoriossa ja tarkkuutta vaativassa tuotantoympäristössä katsotaan eduksi. Tärkeää on, että sinulla on hyvä asenne, kykenet huolellisuutta vaativaan työhön ja pystyt ottamaan vastuun tehtaan laitteiden huolloista ja ylläpidosta.

Tulet työskentelemään osana tuotantotiimiämme ja toimenkuvassasi on monipuolinen työkierto radiolääkevalmistuksen sekä laitehuoltojen parissa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja prosessejamme, joten pääset myös työskentelemään erilaisten kehitysprojektien kanssa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu laboratorion päivittäisiä rutiinitöitä ja ylläpitotehtäviä. Suurin osa työskentelystä tapahtuu puhdastiloissa GMP-ohjeistusta noudattaen.

Haemme tuotantoinsinööriä/tuotantospesialistia vakituiseen työsuhteeseen Tikkakosken toimipisteeseen. Haettava tehtävä on kokoaikainen. Työt tehdään pääasiassa arkisin ja päivävuorossa. Työ alkaa sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:

-Soveltuvaa tutkintoa (soveltuva luonnontieteellinen tai tekninen koulutus esim. radiokemisti, fyysikko, kemisti, diplomi-insinööri, insinööri, laboratorioanalyytikko)
-Vahvaa teknistä osaamista sekä ongelmanratkaisu- ja vastuunottokykyä
-Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
-Huolellisuutta, tarkkaavaisuutta ja järjestelmällisyyttä
-Hyvää paineensietokykyä
-Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
-Hyvää yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa
-Positiivista asennetta sekä halua kehittyä ja kehittää

Tarjoamme sinulle:
-Perehdytyksen uuteen tehtävään
-Mahdollisuuden kouluttautua STV:ksi
-Vastuullisen sekä monipuolisen työn
-Mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvan sisältöön osaamisesi perusteella
-Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka auttavat sinua kehittymään ja onnistumaan työssäsi
-Hyvät työsuhde-edut mm. sairasvakuutuksen, työsuhdepolkupyörän sekä virikesetelin ja lounasedun

Tässä toimenkuvassa asenne ja kyky omaksua uusia asioita ovat keskeisessä roolissa, joten tehtävä ei välttämättä vaadi pitkää työkokemusta; laita rohkeasti työhakemusta tulemaan!

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen 31.5.2024 mennessä osoitteeseen saila.vaulimo@curiumpharma.com. Otsikoi sähköpostisi "Tikkakoski, tuotantoinsinööri/tuotantospesialisti, oma nimesi". Toimi ripeästi; aloitamme haastatteluja jo hakuaikana. Lisätietoja numerosta 041 436 1442, Saila.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:saila.vaulimo@curiumpharma.com