Osastonhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osastonhoitaja työskentelee lähiesihenkilönä ensisijaisesti Kaarinan, Paimion ja Liedon mielenterveys- ja päihdeyksiköissä. Mielenterveys- ja päihdeyksiköissä toteutetaan akuuttia mielenterveystyötä, päihde- ja riippuvuushoitoa ja mielenterveyskuntoutusta. Yksiköissämme työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, psykologeja, psykiatri sekä terveyskeskuslääkäreitä.

Osastonhoitaja toimii lähiesihenkilönä ja vastaa päivittäisjohtamisesta, toiminnan laadusta, kehittämisestä, asiakas- ja työturvallisuudesta ja viestinnästä yhdessä alueen päihde- ja mielenterveyspalveluiden päällikön kanssa. Työ sisältää yhteiskehittämistä sekä omassa organisaatiossa että kansallisissa yhteistyöverkostoissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointitaitoja, aiempaa kokemusta perustason mielenterveys- ja päihdepalveluista ja muutosjohtamisesta sekä joustavuutta ja innostusta kehittämiseen.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys. Työ sisältää liikkumista eri yksiköiden välillä, joten ajokortti ja oman auton käyttö on tarpeellista.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-481-24/fi_FI