Ict-suunnittelija, Kotkan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Palkkaus: 4107,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan rakentamaan reilua, rohkeaa ja rakasta Kotkaa!
Merikaupunki Kotka hakee ict-suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työhön 19.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotkan kaupungin talousyksikkö käsittää tietohallinnon lisäksi controller- ja rahoitustoiminnot, sekä hankintatoiminnot. Tietohallinto vastaa tietohallinnon tietoturvallisesta kehittämisestä, ulkoistetun ict -palvelutuotannon ohjauksesta, ict -arkkitehtuurin rakentamisesta ja ict -projektien koordinoinnista koko kaupungin tasolla. Tietohallintotiimi tekee tiivistä yhteistyötä palvelutuottajamme KSTieto Oy:n kanssa.

Kotkassa tietohallinto on vahvasti linkittynyt strategiaamme, joka on aidosti kaupungin toiminnan punainen lanka. Tietotyöryhmä on täynnä rautaisia ammattilaisia ja arvostamme toistemme ammattitaitoa. Meillä on loistava yhteishenki ja tekemisen meininki!

Haemme kokenutta ICT-suunnittelijaa, joka on erikoistunut työasematukeen, laiterekistereiden hallintaan, ICT-laitteiden teknisiin yksityiskohtiin sekä tunnet MS ja Google kokonaisuutta ja olet aiemmin työskennellyt niiden kanssa. Oletko valmis ottamaan vastuuta ja kehittämään näitä alueita? Tutustu tarkemmin tehtävänkuvaan!

Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm.:

ICT-laitteiden tekninen asiantuntemus: Olet perehtynyt ICT-laitteiden teknisiin yksityiskohtiin ja osaat laatia ja kehittää laitetilausten prosessiku-vauksia tai ohjeistuksia.
  Laiterekisterit: Hallitset ICT-laitteiden elinkaarihallinnan painottuen lai-terekisterien ylläpidon, päivitykset ja niiden tietojen hallintaan.
 Tekninen osaaminen: Microsoftin tuoteperheen palvelut ovat sinulle tuttuja, ja olet mukavuusalueellasi myös muissa yleisissä IT-ympäristöissä esim. Google.
 Asiakaspalvelu ja tukipalveluiden kehittäminen: Olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet tarjoamaan laadukasta tukea tietotyöryhmäläisille. Lisäksi haluat kehittää ICT-tukipalveluitamme tehokkaammiksi.
 Tiedonhallintalaki: Ymmärrät tiedonhallintalain vaatimukset ja periaatteet.

Koulutusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Pystyt järjestelmälliseen dokumentointiin, raportointiin ja osaat tehdä ohjeistuksia. Osaat hyödyntää MS Power Automate -työkaluja prosessien automatisointiin ja Power BI -työkalua tietojen visualisointiin ja raportointiin. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyökykyä, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi, eikä kunta-alan ICT-kokemuksesta ole haittaa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamiseesi!

Tarkempi toimenkuva määritellään valittavan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Tehtäväkohtainen palkkaus on 4 107,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOTKA-03-12-24/fi_FI