Lähihoitaja, Somero, kotihoito ja kotihoidon resu, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa suoraan asiakkaidemme elämään ja tarjota heille laadukasta hoivaa ja tukea omassa kodissaan. Ripaus huumoria ja ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen tekee työstäsi mielekkään.

Lähihoitaja työskentelee kotihoidossa sekä resurssipoolissa osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti yksikössä toimivan henkilöstön tiiviillä yhteistyöllä. Saat perehdytyksen työhön työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti.

Kotihoidon tehtävät sijoittuvat koko Someron alueelle. Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat avustaminen asiakkaiden hoidossa ja arjen askareissa sekä kuntoutuksessa ja lääkehoidon toteuttamisessa.

Kotihoidossa työskentelet omahoitajana ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta hoidosta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön ja työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Resurssipoolin työntekijät liikkuvat koko Someron alueella, kotihoidon lisäksi myös ympärivuorokautisen palveluasumisen kaikissa yksiköissä. Resurssipoolin työntekijöiden toimenkuvassa korostuvat valmiudet liikkua yksiköiden ja asiakkaiden välillä. Jokaiselle työntekijälle määritetään kuitenkin myös oma yksikkö. Työ on itsenäistä ja monipuolista, mutta sitä ei tehdä yksin. Meillä saat vaikuttaa työvuorosuunnitteluun, sillä pyrimme yhteensovittamaan työn ja vapaa-ajan. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään aamupainotteisen tai arkityön.

Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-717-24/fi_FI