Päiväkotiapulainen, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme päiväkotiapulaista Touhula Lippulaivaan, Mikkeliin.

Touhula Lippulaiva sijaitsee Mikkelissä, Rantakylässä. Päiväkodissamme on neljä kolmen kasvattajan ryhmää, jotka jakautuvat tasaisesti isojen ja pienten puolelle. Päivärytmi toimii jouhevasti niin, että se tukee kaikkien työskentelyä. Työyhteisönä olemme iloisia ja lämminhenkisiä. Meillä löytyy huumorille tilaa. Työntekijät ovat kuvanneet työkaverit parhaaksi työssään. "Meillä on hyvä ilmapiiri. Kaikilta saa apua ja tukea tarvittaessa".

Olisitko sinä etsimämme henkilö, joka tulisi päiväkotiimme huolehtimaan, että saamme sujuvan ruokahuollon ansiosta varmistettua lapsille monipuolisia ja maukkaita ruokailuhetkiä sekä päiväkotimme pysyisi puhtaana ja mielekkäänä ympäristönä leikkiä ja työskennellä?

Työtehtävänäsi on toimia päiväkotimme ruokahuollosta vastaavana työntekijänä jakelukeittiön tehtävissä. Työtehtäviisi jakelukeittiössä kuuluvat ruoan lämmitys sekä lisukkeiden ja välipalojen pienimuotoinen valmistus sekä esille laitto, joten etuna työhön katsotaan ruokahuoltoalan aiempi osaaminen. Huolehdit ruoan laadun ja ruokahävikin seurannasta sekä ruokien ja raaka-aineiden säännöllisistä tilauksista, joten tietoteknisistä valmiuksista on tehtävässä myös hyötyä. Lisäksi vastaat päiväkodin puhtaudesta ja siisteydestä siivousohjelman mukaisesti. Toimit erikseen sovittaessa myös avustavissa tehtävissä, kuten apuna ulkoilussa ja lasten pukemisessa. Teet tiiviistä yhteistyötä päiväkodin muun henkilöstön kanssa, tärkeänä osana päiväkotimme työyhteisöä.

Koska arvokkaalla työlläsi sinä mahdollistat siistin ja sujuvan toimintaympäristön meille, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työntekijänä meillä olet oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200 e/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80 e/hlö/vuosi sekä taukokahvien ja työiltojen tarjoiluihin.

...Tämän lisäksi me tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen työhösi

- kannustavan, joustavan ja ketterästi kehittyvän toimintakulttuurin

- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- täydennyskoulutusstipendit omaehtoiseen täydennyskouluttautumiseen

...Ja me odotamme sinulta

- motivoitunutta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja työhön sitoutumista

- itsenäistä työskentelyotetta

- halua toimia lasten parissa

- ruokahuollon sekä siivous- ja puhtaanapitotyön aiempaa osaamista

- hygieniapassia

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

- tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. Työntekijälle tehdään työterveyshuollon toimesta elintarviketyöhön vaadittava terveydentilaselvitys
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/paivakotiapulainen/DoBy5n