Varhaiskasvatuksen sosionomi, määräaikainen, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 30.8.2024
  • Palkkaus: 2943,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen sosionomi, hae tästä elokuussa alkaviin sijaisuuksiin!

Helsinkiläisessä varhaiskasvatuksessa ajankohtaista on lasten tunne- ja kaveritaitojen vahvistaminen sekä lukemisen ja lukutaidon edistäminen. Käytössämme olevan KETTU-mallin avulla lapset pääsevät osalliseksi kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Lisäksi Helsingissä on oivat mahdollisuudet laajentaa oppimisympäristöä leikkipuistoihin, luontoon, kirjastoon sekä erilaisiin liikunta- ja kulttuurikohteisiin.

Meillä olet merkityksellinen osa moniammatillista tiimiä.

Hyvän päiväkotipäivän toteutumiseksi tarvitaan koko tiimin panosta pedagogisen toiminnan suunnittelussa, dokumentoinnissa, arvioinnissa, ja kehittämisessä. Varhaiskasvatuksen sosionomina tuot tiimin työskentelyyn sosiaalipedagogista osaamista. Huomioit lapsen ja perheen näkökulmaa toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Edistät aktiivisesti osallisuutta, lasten hyvinvointia sekä perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Haluat kehittää osallisuutta edistäviä toimintatapoja ja rakenteita päiväkodin arkeen. Näet tärkeänä syrjäytymisen ehkäisemisen, panostat lasten vertaissuhteiden tukemiseen ja luot turvallista toimintakulttuuria.

Olet etsimämme henkilö, jos nämä teemat tuntuvat sinulle omilta ja löydät niistä vahvuuksiasi. Perehdytyksen lisäksi saat tukea työhösi kollegoiltasi, päiväkodin johtajalta sekä yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettajalta ja muilta yhteistyötahoilta. Helsingin kaupungilla toimii varhaiskasvatuksen sosionomien verkosto, josta saat kollegiaalista tukea ja mahdollisuuden verkostoitua muiden varhaiskasvatuksessa toimivien sosionomien kanssa.

Miten rekrytointi etenee:

-Jätä hakemus ja kerro toiveistasi - olemme yhteydessä ja tarkennamme tilannettasi.

-Tule haastatteluun, kerro sosiaalipedagogisesta osaamisestasi ja vahvuuksistasi.

-Ehdotamme soveltuvalle hakijalle tämän toiveita parhaiten vastaavia sijaisuuksia avoinna olevista tehtävistä. Työsuhteet kestävät vähintään kaksi kuukautta.

-Päiväkodin johtaja kutsuu tapaamiseen ja tekee rekrytointipäätöksen.

Sopivaa tehtävää etsimme sinun toiveesi huomioiden ja avoimesti keskustellen. Sijaisuuksien aloitus ja kesto määrittyvät päiväkotien tarpeiden mukaan. Hakijoita haastatellaan ja valitaan tehtäviin jo hakuaikana, joten tilanne avoimien sijaisuuksien suhteen vaihtelee. Huomioimme varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden lisäksi opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat.

Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/lista-paivakodeista-alueittain

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja elämästäsi mukavampaa:

- Työmatkaetu: Hyödynnä jopa 300 euron vuotuinen työmatkaetu joukkoliikenteen matkalipuista.

- Kulttuuri- ja liikuntaedut: Mahdollisuus 200 euron kulttuuri- ja liikuntaetuun sekä alennuksia museoista, teattereista ja liikuntapaikoista.

- Koulutukset: Osallistu kiinnostaviin ja monipuolisiin täydennyskoulutuksiin.

- Palkitsemisjärjestelmä: Hyvästä työsuorituksesta voit saada kertapalkkion.

- Ohjattu henkilöstöliikunta: Yli 120 ohjattua viikkotuntia vuosittain ja monipuolinen tapahtumatarjonta pitävät sinut aktiivisena ja virkeänä.

Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Lisäksi hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-988-24