Ohjelmistosuunnittelija, AlpaFinlandia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monipuolista Full Stack -kehittäjää pääkonttorillemme Alpan Villaan Jyväskylään.

Alpa on laadukkaisiin ja vastuullisiin neuletuotteisiin erikoistunut vauhdilla kasvava vaatebrändi, jonka päätuotteita ovat alpakan villasta valmistetut neuleet ja asusteet. Kehitämme omaa verkkokauppaa ja sisäisiä järjestelmiä aktiivisesti. Käytössämme on itse toteutettuja järjestelmiä ja useita pilvessä toimivia ohjelmistoja. Tietojärjestelmissämme keskeistä on tiedon sujuva kulku eri järjestelmien välillä ja toistuvan työn automatisointi. Usean eri järjestelmän johdosta niiden väliset integraatiot ja keskitetty raportointi ovat tärkeässä roolissa järjestelmäkehityksessämme. IT-infraamme kuuluu myös paljon ylläpidettäviä laitteita mm. työasemien, verkkolaitteiden ja tulostimien muodossa.

Roolissassi pääset tekemään ketterää, itsenäistä ja monipuolista sovelluskehitystä, jota ulkoiset rajoitteet eivät jarruta. Teet softaa alpalaisille, vaikutat itse aikatauluihin ja suunnittelemme järjestelmiä yhdessä. Pääset valitsemaan parhaat teknologiat ja ratkaisut kuhunkin ratkaistavaan asiaan. Emme pyri keksimään pyörää uudelleen, jos markkinoiden paras ongelmaan vastaava ratkaisu löytyy hyllystä. Jos ratkaisua ei löydy, koodaamme sen itse. Työssäsi autat myös meitä alpalaisia eri laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönotossa ja käytössä.

Ohjelmisto-osaamisellasi teet alpalaisten arjesta helpompaa automatisoimalla verkkokaupan ylläpitoa, tuotetiedon käsittelyä, logistiikkaa ja tuotannon suunnittelua. Murskaat dataa koodin avulla ja tuotat jalostettua tietoa eri tiimien tueksi. IT on mukana lähes kaikissa Alpan prosesseissa ja tulet sitä kautta tutustumaan monipuolisesti Alpan toimintaan ja muiden tiimien huippuosaajiin.

Ydintehtäviisi kuuluu:
- Alpan tietojärjestelmien ja eri apuohjelmien koodaus
- Datan haku eri järjestelmistä keskitettyyn tietokantaan ja sen jalostaminen Power BI -raporteiksi
- Laitteiden ja ohjelmistojen ylläpito ja IT-lähitukena toimiminen

Sinulla on:
- ohjelmointikokemusta vähintään 1-2 vuoden ajalta C# -ohjelmointikielestä ja Windows Presentation Foundation .NET -sovelluskehyksestä (WPF)
- vähintään 1-2 vuoden kokemus SQL Server -tietokannoista
- kokemusta versionhallinnasta ja DevOpsista
- taitoa käyttää ja konfiguroida eri IT-laitteita kuten verkkolaitteet, tulostimet ja työasemat
- kokemusta REST-rajapintojen käytöstä
- kyky ratkaista tietoteknisiä ongelmia itsenäisesti
- hyvät kommunikointitaidot ja kyky hahmottaa ratkaisuja tietoteknisin keinoin toistuvien tehtävien automatisointiin

Eduksi katsotaan:
- Woocommerce-osaaminen
- Node.js, JavaScript, HTTP&CSS, PHP ja React osaaminen

Työkaluina ja ratkaisuina toimii mm.:
- Visual Studio ja Visual Studio Code
- Power BI
- Azure Cloud ja Azure DevOps

Arvostamme reipasta asennetta ja tekemisen meinikiä. Tarjoamme sinulle yhden Suomen kauneimmista työpaikoista, viihtyisän työympäristön, kattavat henkilöstöedut laajasta työterveydestä liikunta- ja kulttuurietuihin sekä ammatilliseen kehittymiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 31.7.2024 mennessä otsikolla Full Stack Developer osoitteeseen rekry@alpa.fi. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kun olemme tutustuneet hakemukseesi, lähetämme sinulle online-testin.

Painotamme rekrytoinnissa ensisijaisesti hakijoita, joilla on mahdollisuus työskennellä säännöllisesti Jyväskylässä, mutta otamme myös hybridityön mahdollisuudet huomioon. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Taipale, puh. 0442351608, jaakko.taipale ( at ) alpa.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta