Asentaja / levyseppähitsaaja, Jousteel Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jousteel Oy on vuonna 1986 perustettu lappeenrantalainen alihankinta-, asennus- ja kunnossapitokonepaja, jonka asiakaskunta muodostuu puunjalostus-, prosessi-, rakennus- ja metalliteollisuuden yrityksistä. Toimintamme perusta on kustannustehokkaassa, joustavassa ja laadukkaassa teollisuuden asiakaspalvelussa. Työturvallisuuden merkitys korostuu toiminnassamme sekä konepajalla että asiakaskohteissa. Päämäärämme on auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan ja olla ensimmäinen valinta yhteistyökumppaniksi.

Uudelle uralle!

Toiminnan laajentuessa ja palvelukyvyn takaamiseksi haemme;
Asentajia / levyseppähitsaajia
Kaikkiin tehtäviin haetaan työtä pelkäämättömiä osaajia, koulutodistuksia enemmän merkitsee käytännön kautta hankittu osaaminen ja maalaisjärki. Kaikissa tehtävissä vaaditaan joustavuutta työaika ja työkohteiden sijantia koskien sekä halua palvella asiakkaitamme. Myös osa-aikainen tai projektikohtainen työnteko voi tulla kyseeseen.

Lähettäkää hakemukset ja ansioluettelot (tiedot työkokemuksesta) joko postitse: Jousteel Oy, Valimontie 5, 54100 Joutseno tai sähköpostilla mikko.runsten@jousteel.fi, tarvittaessa kysymyksiin vastaa Mikko Runsten, 050 352 4745. Hakemukset 1.7.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mikko.runsten@jousteel.fi