Senior Data Analyst, Greenstep Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Greenstepin analytiikkatiimissä työskentelee lähes 50 huippuosaajaa ja liiketoimintamme kasvaa tasaista vauhtia. Kasvun myötä haemme nyt uutta tiimikaveria!

Roolisi Senior Data Analystina
Haemme osaajaa, jolla on jo useamman vuoden verran kokemusta Power BI-projektien parissa työskentelystä sekä ennen kaikkea halua ja intoa kehittyä analytiikkaprojektien parissa konsultin roolissa. Pääset työskentelemään kiinnostavien asiakasyritysten kanssa, suomalaisista startupeista isompiin pörssiyrityksiin, ja apunasi toimii asiantunteva analytiikkatiimimme. Pääset myös mukaan kehittämään BI SaaS palveluamme BI Bookia (https://get.bibook.com/), jolla on jo satoja asiakkaita useissa eri maissa. Olemme kasvava työyhteisö, missä uusia ideoita viedään vauhdilla eteenpäin ja jokainen greenstepiläinen pääsee kehittymään ammatillisesti!

Voit lukea tästä artikkelin, jossa asiantuntijamme Antti Valtonen ja Juha Kapanen kertovat lisää analytiikkatiimistämme! (https://greenstep.fi/artikkelit/innovatiivisia-ratkaisuja-ja-uniikkeja-kehittymismahdollisuuksia-tutustu-analytiikkatiimiimme)

Mitä toivomme tulevalta tiimiläiseltä
Olet senior-tasoinen tekijä. Olet kehityshaluinen, tavoitteellinen ja asiakasrajapinnassa viihtyvä asiantuntija. Hyvä talouden ymmärrys auttaa sinua hahmottamaan asiakasyritysten raportointitarpeet ja ymmärtämään projektien merkityksen liiketoiminnan menestymisessä. Olet tarkka ja huolellinen työn yksityiskohdista, mutta hahmotat samalla myös isompia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, sekä rohkeutta lähteä kokeilemaan uusia ratkaisuja myös boksin ulkopuolelta!

Toivomme sinulta:

- Useamman vuoden kokemus PowerBI-projektien parissa työskentelystä, konsultoinnista ja tietoteknisestä ongelmanratkaisusta.

- Vankkaa kokemusta Power BI-raportointityökalun käytöstä. DAX, M ja SQL ovat sinulle kielinä tuttuja, ja sinulla on halu kehittyä Power BI:n huippuosaajaksi, käyttäen uusimpia työkaluja ja ominaisuuksia.

-
Ymmärrystä tietovarastoinnista ja data-arkkitehtuurista. Myös Python- ja R-osaaminen katsotaan eduksi.

-
Liiketoiminnan raportoinnin osaamista. Osaat keskustella raportoinnin sisällöstä sekä talous- että teknisen johtajan kanssa, ja ymmärrät liiketoiminnan tarpeita.

-
Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. analytiikan, laskentatoimen, rahoituksen tai tietotekniikan KTM tai DI.

-
Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot - osaat viestiä selkeästi ja proaktiivisesti asiakkaille.

Talousraportointi- ja muu liiketoiminnan raportointikokemus katsotaan eduksi!

Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä
Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeäja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy. Koko Greenstepin laajuisesti meitä on jo yli 700 asiantuntijan verkosto! Yhdessä menemme eteenpäin kerryttäen samalla myös henkilökohtaista substanssiosaamistamme.

Greensteppiläisenä saat mm.

Greenstepin
together-bonuksen myötä jaamme vuotuisesta liikevoitosta 10% tasapuolisesti ja
roolista riippumatta kaikille työntekijöillemme.

joustavat työajat
 hybridityömahdollisuuden. Hybridimalli meillätarkoittaa sekätoimisto-
että etäpäiviäsopivassa suhteessa. Näemme tälläolevan tärkeänvaikutuksen
yrityskulttuuriimme ja yhteisöllisyyteemme.

jatkuvan kehittymisen
mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep
Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

mahdollisuuden olla
mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen
kasvussa. Kasvumme on orgaanista ja toimintaamme sekä arkeamme ohjaa vahvasti yhteinen arvopohjamme.

osasi yrityksessä,
joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Voit lukea lisää
vastuullisuustyöstämme TÄSTÄ (https://careers.greenstep.com/fi/pages/vastuullisuus).

Kiinnostuitko meistä ja tehtävästä?

Laita meille hakemusta, tai vinkkaa itsestäsi rekrytoijallemme niin lähdetään tutustumaan toisiimme.

Greenstepillä on Suomessa jo 15 toimipistettä sekä lisäksi toimipisteet Virossa, Ruotsissa, Norjassa, UK:ssa ja Hollannissa. Haemme nyt uusia kollegoita Power BI-tiimiin ja sijainnin suhteen toivotamme sinut tervetulleeksi mistä päin Suomea tahansa. Kerro siis hakemuksessasi mikä sijainti olisi sinulle mieleisin!

Hakuaika päättyy 30.6.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten odotamme innolla kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Pääset tutustumaan meihin lisää myös täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.greenstep.com/fi/jobs/4551630-senior-data-analyst