CNC-koneistaja Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 29.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vaativien teräsrakenteiden parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme kokenutta metallialan ammattilaista nimikkeellä

CNC-koneistaja Vaasaan

Pääset työskentelemään monipuolisesti raskaan teollisuuden konepajatuotteiden koneistus- ja viimeistelytehtävissä. Huomioithan, että työhön kuuluu myös nostureiden ja trukin käyttöä. Valitulta henkilöltä toivomme kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja piirustusten lukuun.

Edellytämme valitulta henkilöltä kokemusta CNC-ohjattujen koneiden käytöstä sekä vuorotyövalmiutta, sillä työtä suoritetaan kahdessa vuorossa. Eduksesi on tuntemus suurista teräsrakenteista sekä kokemus nostureiden ja trukin käytöstä.

Arvostamme monipuolista kokemusta metallialan ja koneistuksen parista sekä huolellista työskentelytapaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä valmiudet myös osaamisesi kehittämiseen. Mukavat työkaverit perehdyttävät sinut tarvittaessa tehtävään.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille osaamistasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa

Työaika: Kokoaikainen, 2-vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4555609-cnc-koneistaja-vaasaan