Hitsaava asentaja Akaan seudulle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei metallialan moniosaaja, siis juuri SINÄ! Paikka tarjolla teollisuuden koneasennusten, huoltojen ja muutostöiden parissa hyvin monipuolisessa työssä Valkeakoskella - Lue lisää!

Asiakkaamme etsii joukkoonsa yhtä HITSAAVAA ASENTAJAA teollisuuden monipuolisiin tehtäviin! Työpisteesi voi sijaita joko Akaassa tai Valkeakoskella oman toiveesi mukaan.

Työssäsi pääset mukaan todella erilaisiin työpäiviin, sillä työsi sisältää niin erilaisten tuotantolaitosten ja -koneiden asennustöitä, muutostöitä, kunnossapitoa, hitsausta, metallin työstöä ja paljon muuta! Työpäivät ovat todellakin erilaisia miltei joka ikinen päivä.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta metallialalta ja hitsauksesta etenkin rosterin parista, tuotannon ja koneiden parissa työskentelystä sekä mekaanisesta asennuksesta. Luokkahitsaaja sinun ei tarvitse olla, mutta jonkinlaista saumaa olisi hyvä saada aikaiseksi MIG:llä. Työtä tehdään päivätyönä 7-15.30 ma-pe.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Samille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4555367-hitsaava-asentaja-akaan-seudulle?promotion=1040399-trackable-share-link-te-hitsaava-asentaja-akaa