Kaivinkoneenkuljettaja Orivedelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Vielä olisi kaivuukaudelle paikka KAIVINKONEENKULJETTAJALLE monipuolisessa työssä Oriveden seudulla - Lue lisää!

Etsimme yhtä omatoimista KAIVINKONEENKULJETTAJAA Orivedelle!

Työssäsi teet monipuolisia kaivuutöitä niin yksityisen kuin julkisen sektorin työmailla Oriveden seudulla. Työ sisältää niin ojien, pohjien, salaojien kuin tieinfrankin kaivuutöitä, sekä paljon muuta! Koneena toimii pääosin pyöräalustainen Hitatchi 170. Työ ei vaadi 3D-osaamista, ja työt alkavat heti.

Odotamme sinulta maanrakennusalan koulutusta ja/tai kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia ja vähintään B-ajokorttia. Oma auto ei ole välttämätön, mutta selkeästi eduksesi.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4555205-kaivinkoneenkuljettaja-orivedelle?promotion=1040352-trackable-share-link-te-kaivinkone-orivesi