Asiakas- ja myyntineuvottelija kokoaikainen, HL-Family Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 18.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kasvava HL-Family perheemme etsii joukkoihinsa kokopäiväisiä myynti- ja asiakasneuvottelijoita. Laaja yhteistyökumppaneidemme verkosto mahdollistaa sen, että löydämme jokaiselle työntekijällemme sopivan tuotteen myytäväksi ja markkinoitavaksi. Myytävän tuotteen valintaan pääset itse vaikuttamaan. Myytävät tuotteet ovat tunnettuja ja asiakasrekisterit saamme yhteistyökumppaneiltamme, joita ovat:

Otavamedia Oy
Sanoma Magazines
Bonnier Publications
Terramedia
Dominova Oy
OK-kustannus Oy

Aikaisempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme jokaisen työhön valitun henkilön 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Meille ikä on vain numero ja myyntitiimimme koostuukin hyvin työuraansa aloittelevista nuorista aina eläkeläisiin asti.

Kokoaikaiset työntekijämme työskentelevät 6h tai 7h päivässä joko aamu- tai iltavuorossa. Työvuorosuunnittelulla pyrimme huomioimaan myös jokaisen henkilökohtaisen elämäntilanteen ja pääset myös itse vaikuttamaan työvuoroihisi. Koulutusjakson jälkeen meillä on mahdollista myös työskennellä etätyönä. Saat siihen tarvittavat välineet yritykseltämme.

Kohtelemme jokaista työntekijää yksilönä ja saat meiltä henkilökohtaisen tuen koko työurasi ajaksi. Henkilöstömme hyvinvointi sekä viihtyvyys ovat meille tärkeitä ja kehitämme jatkuvasti uusia työssä jaksamista tukevia malleja.

Mikäli etsit elämällesi uutta suuntaa ja haluat kouluttautua ammattiin, niin meillä on myös oppisopimuspaikkoja vapaana. Samalla saat arvokasta työkokemusta ja palkkaa, kun suoritat merkonomin tutkinnon.

HL-Family Oy:lle on myönnetty Platinum AAA -luottoluokitus, joka tarkoittaa, että olemme olleet kolmen A:n yritys jo 10 vuotta putkeen. Samaan tulokseen on yltänyt ainoastaan alle yksi tuhannesosa suomalaisista yrityksistä.

Soitamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle. Mikäli haluat olla yhteydessä puhelimitse niin toimiston esimies vastaa mielellään soittoosi. Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen suoraan toimistomme sähköpostiin tai täyttää työnhakulomakkeen nettisivuillamme: https://hl-family.fi/rekrytointilomake/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hl-family.fi/rekrytointilomake/