Asiakas- ja myyntineuvottelija osa-aikainen, HL-Family Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 18.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotimainen Hyvinvointitukku on tutkitusti laadukkaiden vitamiinien ja luonnonkosmetiikkatuotteiden myyntitalo, joka etsii myyntitiimiinsä uusia osa-aikaisia vahvistuksia. Näitä tuotteita on mukava myydä, sillä niistä on aidosti hyötyä asiakkaillemme. Tule sinäkin tiimiimme parantamaan suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Osapäiväisten työntekijöidemme viikkotuntimäärä on joustava ja samoin joustamme myös työvuorojen suhteen, joten pääsetkin niihin itse vaikuttamaan ja sovittamaan elämäntilanteeseesi sopiviksi. Toimistomme on avoinna arkisin 9 - 21 välisen ajan ja lauantaisin 10 - 17. Koulutusjakson jälkeen meillä on mahdollista myös työskennellä etätyönä. Saat siihen tarvittavat välineet yritykseltämme.

Voit olla ensimmäistä työtä etsivä opiskelijanuori tai eläkepäiviä viettävä kokenut konkari. Ikä on meille vain numero ja osapäiväinen työ sopiikin loistavasti kaiken ikäisille sekä erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Työ tukee hyvin opiskeluja, sillä opit tärkeitä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Mikäli päivässäsi on liikaa tyhjiä tunteja voit ne käyttää hyödyllisesti tienaamalla mahtavassa työporukassamme.

Koulutamme sinut yli 30 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, joten aikaisempaa kokemusta et tässä työssä tarvitse. Onnistuaksesi työssäsi tarvitset vain iloisen ja avoimen mielen.

Tule muuttamaan vapaa-aikasi rahaksi.

Työnhakulomake on nettisivuillamme http://www.hyvinvointitukku.fi/rekrytointi/. Voit myös soittaa suoraan toimiston esimiehelle tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.hyvinvointitukku.fi/rekrytointi/