Rakennussiivooja, Jyväskylä, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoituneita rakennussiivoojia Jyväskylään ja lähialueille!

Voit olla joko reippaalla asenteella varustettu aloittelija tai kokenut rakennussiivouksen konkari. Tärkeintä on hyvä, työhön tarttuva asenne!

Päivittäisessä työssäsi työskentelet asiakkaillamme rakennusalan kohteissa. Kohteet voivat olla uudisrakentamista tai peruskorjattavana olevia kiinteistöjä ja rakennuksia. Rakennussiivoojana kykenet itsenäiseen työhön ja tehtävänäsi on huolehtia, että kohde on siisti ja turvallinen työskennellä. Päivittäisessä työssäsi siivoat ja lajittelet rakennusjätteitä ja ajoittain teet tarkempaa silmää vaativaa työtä kuten pölynpoistoa ja imurointia. Rakennusalalla työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Työsuhteessa noudatetaan talonrakennusalan työehtosopimusta. Palkkaus muodostuu aiemman osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on alkaen 11,94 €/h.

Tehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin, sekä B-ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1371789