Ylivartijoita 24Patrol -yksikköön, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.
Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työn kuvaus
Haemme nyt ylivartijoita 24Patrol-yksikköön pääkaupunkiseudulle. 24Patrol-vartijana vastaat eri kohteiden kuten kauppojen ja asiakaspalvelupisteiden päivittäisen toiminnan turvallisuudesta ja häiriöttömyydestä sekä tarvittaessa hoidat ongelmatilanteita kohteiden ollessa auki. 24Patrol-vartijan tehtäviä ovat mm. säännölliset vartijakäynnit kohteissa, vartijakutsuhälytystehtävät ja poistumistarkastukset. Kohteesta toiseen liikutaan autolla ja työvuorot 24Patrolissa sijoittuvat pääasiassa aamu, päivä- ja ilta-aikaan.

Ylivartijana osallistut päivittäisen vartioimistehtäväsi ohella myös yksikön työnjohtoa avustaviin tehtäviin sekä työnjohdon tukemiseen. Työnkuvaan kuuluu kaluston huolto ja ylläpito, tuotannon laadun seuranta sekä tuotannon ohjaus. Sen lisäksi toimit iltavuorossa vuoron vanhimpana. Työvuorossa myös avustat ja opastat muita vartijoita sekä vastaanotat tilauksia. Työvuorot koostuvat pääsääntöisesti aamu- sekä iltavuoroista.

Pätevyydet
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vartijan tehtävistä sekä valmiudet tukea työnjohtoa. Ylivartijana odotamme sinulta myös hyviä asiakaspalvelutaitoja, esimerkillistä asennetta työntekoa kohtaan sekä halua kehittyä ja ottaa vastuuta avustavissa työnjohtotehtävissä. Tehtävä on ajoittain hektinen, joten tehtävässä korostuu hyvä paineensietokyky sekä kyky pitää useita lankoja käsissä.

Arvostamme turvallisuusalan koulutusta sekä turvallisuustekniikan tuntemusta (mm. rikosilmoitinjärjestelmät sekä muut Patrol-toimintaa tukevat laitteet).

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia sekä ajokorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden uralla etenemiseen tiiviissä työyhteisössä. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi sekä soveltamaan ja näyttämään osaamisesi. Saat markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, suuren ja vakavaraisen konsernin edut ja osaamisen sekä käyttöösi ajanmukaiset työvälineet.

Tehtävä on vakituinen ja kuukausipalkkainen. Palkkauksessa noudatetaan vartiointialan työehtosopimusta.

Lisätiedot
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Tarvittaessa lisätietoja työpaikoista voit kysyä: Miika Moilanen, p. 0401932063 tai miika.moilanen@securitas.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999990632067-ylivartijoita-24patrol-yksikkoon