Perheneuvolan sosiaalityöntekijä, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 3810,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perheneuvolan sosiaalityöntekijän tehtävä on vakinainen, ja työn aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä virkaan valitun henkilön kanssa.

Perheneuvolan sosiaalityöntekijänä pääset tekemään mielenkiintoista perheneuvolatyötä ja tuot persoonallasi ja osaamisellasi oman mausteesi mukavaan ja lämminhenkiseen perheneuvolan työyhteisöömme. Työ perheneuvolassa on monipuolista lasten, perheiden ja pariskuntien kanssa tehtävää työtä, jossa keskeistä on perheiden tukemiseen liittyvät keskustelut, parisuhdetyö ja eroauttaminen. Työtä tehdään pääasiassa työparin kanssa, mutta työhön sisältyy myös yksilötyöskentelyä. Perheneuvolassamme työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja psykologeja. Työkalenteriasi hallinnoit pääasiassa itsenäisesti.

Esihenkilösi ja työyhteisösi perehdyttävät sinut perheneuvolatyöhön ja työkäytänteisiimme. Sinulla on mahdollisuus saada tukea kokeneelta, moniammatilliselta työyhteisöltämme sekä tehdä osittaista etätyötä. Työhyvinvointia tuemme esimiestyöllä, ryhmätyönohjauksella, Mehiläisen työterveyspalveluilla, ePassilla, tyhy-päivillä ja koulutusmahdollisuuksilla.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Mikäli virkaan ei saada kelpoisuusehdon täyttäviä hakijoita, voidaan virkaan ottaa enintään vuoden määräajaksi sosiaalityön ammattiin opiskeleva henkilö, jolla on vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.

Arvostamme perheneuvolatyöhön soveltuvia lisä- ja täydennyskoulutuksia sekä kokemusta lasten, perheiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä. Hyvä suomen kielen puhuttu ja kirjallinen osaaminen on perheneuvolatyössä välttämätöntä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työsi voi toisinaan edellyttää työskentelyä myös muissa Kainuun perheneuvolan toimipisteissä, jolloin käytössäsi on leasing-auto. Työsi edellyttää myös digipalveluiden hallintaa, kuten mm. Microsoft Teams ja Omasote.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3810,92 €/kk ja mahdolliset lisät. Koeaika kuusi (6) kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haastatteluihin kutsuttaville hakijoille soitamme hakuajan päättymisen jälkeen. Rekrytointi osuu kesälomien ajankohdalle - älä siis huolestu, vaikka haastattelukutsua ei ihan välittömästi hakuajan umpeuduttua kuuluisikaan. Rekrytoiva esihenkilö lomailee 17.6. - 14.7. ja soittaa haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 29.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palvelualuepäällikkö Hanna Karviselle ja lähetetään osoitteeseen:
Kainuun hyvinvointialue
Kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä "sosiaalityöntekijä perheneuvola".
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämistä varten (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504) ennen tehtävän vastaanottamista. Edellytämme tartuntautilain 46 § mukaista rokotesuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-03-65-24/fi_FI