Varhaiskasvatuksen opettaja, Karkkilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Palkkaus: 2857,15€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettajalla on pedagoginen kokonaisvastuu lapsen ja lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjaamisesta yhdessä ryhmäsi muiden työntekijöiden kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat omalta osaltasi varhaiskasvatuksen yhteistyötehtävien toteutumisesta eri tahojen kanssa. Sinulle kuuluvat mm. lapsiryhmän opetus ja kasvatustehtävät, toiminnan havainnointi ja dokumentointi sekä arviointi ja kehittäminen.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat varhaiskasvatussuunnitelmien laatimisesta sekä varhaiskasvatuskeskusteluista huoltajien kanssa. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi oman tiimisi kanssa tapahtuvan yhteistyön kannattelu ryhmäsi jäsenenä, yhteistyön suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä tiimisi kanssa. Huolehdit omalta osaltasi varhaiskasvatusympäristön turvallisuudesta ja terveellisyydestä.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus/koulutus Varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun 26 § ja 14 luvun 75 § mukainen koulutus ja riittävä työtaito

Tehtävään valitun henkilön on ennen työn aloitusta esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu lasten parissa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote, tartuntatautilain 55 § mukainen tuberkuloosiselvitys sekä hyväksytty todistus terveydentilasta.

Työhönottopaikka on Karkkilan varhaiskasvatus. Toimipaikka on työsuhteen alkaessa Högforsin päiväkoti. Kaudella 2024 - 2025 toimit Kissankulma ryhmässä 0 - 4-vuotiaiden lasten parissa.

Koeaika on 6 kuukautta. Haastattelut pidämme elokuussa 2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607546/fi_FI