Hoiva-avustaja, Aisakello, Sodankylä, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Palkkaus: 2140€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule hoiva-avustajan töihin Lappiin, Sodankylän Aisakelloon!

Hoiva-avustajan tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun asti.

Tehtävänäsi on avustaa asukkaiden perushoidossa ja kodinhoidossa sekä yksikön puhtaanapidossa. Lisäksi osallistut yksikön päivittäiseen toimintaan sekä asukkaiden vapaa-ajan toimintaan. Aisakellossa asuu 15 erityistä tukea tarvitsevaa asukasta.

Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hoiva-avustajalta odotamme ennakkoluulotonta toimeen tarttumista ja reipasta työotetta. Toiminnan hoitamista ja kehittämistä varten tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Pätevyysvaatimuksena hoiva-avustajan tehtävään on soveltuva koulutus tai kokemusta alalta. Huomioimme myös opiskelijat.

Hoiva-avustajan peruspalkka on 2 140 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 24.6.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607296/fi_FI