Lähihoitaja Tourulan Validia-talolle, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme lähihoitajaa Tourulan Validia-taloon.

Tourulan Validia-talon tiimissä on paikka auki lähihoitajille tai opintojen loppusuoralla olevalle opiskelijalle. Sinua odottavat mukavat työkaverit, jotka ovat valmiita perehdyttämään sinut työhömme huolellisesti. Osaamisalasi ei tarvitse olla vammaistyö, mutta aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Meillä saat suorittaa myös lääkeluvat työsuhteesi alussa. Työtä voit tehdä 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä. Myös osa-aikatyö on mahdollinen ja työn aloituksesta voidaan sopia toiveidesi mukaisesti.

Tiesitkö, että hoitotyö voi olla myös mukavaa yhdessäoloa pelaamisen parissa tai grillailua rauhallisella pihallamme? Ympärivuorokautisissa palveluasumisyksiköissä huolehdimme asiakkaidemme perushoidosta, lääkehoidosta ja turvallisuudesta. Lisäksi järjestämme kivaa yhteistä tekemistä viriketoiminnan, päivätoiminnan ja talon omien tapahtumien muodossa. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän.

Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin - teemme töitä yhdessä. Tourulan Validia-talon työilmapiiristä kertoo parhaiten se, että käytävillämme kuulee usein naurua. Hyvä yhdessä tekemisen henki ja yhteinen huumori ovat tärkeimpiä voimavarojamme. Tutustu lisää Tourulan Validia-taloon alta löytyvästä linkistä!

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta, käsittelemme hakemukset vian järjestelmässämme tietosuojasyistä. Lisätietoja voi kysyä yksikönjohtajalta Satu Pollarilta, puh. 044 765 0749 tai satu.pollari@validia.fi sekä rekrytointikoordinaattorilta puh. 044 478 4380 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3486001-lahihoitaja/applications/new