Toimintaterapeutti, Suupohjan Sote-keskus, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa tekemään monipuolista toimintaterapiatyötä perustasolle. Avoinna on toimintaterapeutin vakituinen toimi, joka sijoittuu Kauhajoelle.

Toimintaterapeutin työtehtävät painottuvat lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa tehtävään työhön. Työ sisältää toimintakyvyn - ja toimintaterapiatarpeen arviointeja, jatkosuunnitelmien ja suositusten tekemistä arviointien pohjalta, lasten toimintaterapiajaksojen toteuttamista, vanhempien sekä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilökunnan ohjaamista sekä moniammatillista yhteistyötä eri verkostoissa. Haettava tehtävä voi sisältää myös jonkin verran aikuisasiakkaiden kanssa tehtävää työtä.

Toimintaterapeuttina saat kollegiaalista tukea sekä yksikön toisilta toimintaterapeuteilta että hyvinvointialueen terapiapalveluyksikön muilta toimintaterapeuteilta. Esihenkilönäsi toimii toimintaterapeutti.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, toimivat ja viihtyisät työtilat, hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle ja myönteisen ilmapiirin. Työsi tukena on toimintaterapiayksikkö, jossa sinulle on tarjolla kollegiaalista tukea sekä innostuneisuutta. Toimintaterapiayksikkö sijoittuu Kuntoutuksen palvelualueelle, jonka vahvuutena on työyhteisön ammatillinen osaaminen, moniammatillisuus, kollegiaalisuus sekä osaamisen jakaminen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat toimintaterapeuttiopiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/607397/fi_FI