Parturi-kampaaja, Tapiovaara Design Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meille Starabiaan vapautuu pian paikka!

Haemme tiimiimme oma-aloitteista ja reipasta hiusalan ammattilaista joko yrittäjäksi tai työsuhteeseen. Meillä on kiva porukka sekä toimimme tiiminä. Toivomme työkokemuksen olevan vähintään muutaman vuoden.

Käytössämme ovat isot, avarat ja viihtyisät työskentelytilat sekä laadukkaat käyttötuotteet. Myymälän puolelta löytyy kattava valikoima tuotemerkkejä. Tarjoamme asiakkaille laadukasta kahvia sekä pidämme huolen musiikkitarjonnasta, näistä saamme paljon positiivista palautetta.

Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 10:00-19:00 ja lauantaisin 10:00-16:00. Liike on suljettu sunnuntaisin sekä juhlapyhinä. Yrittäjänä on mahdollisuus työskennellä myös aukioloaikojen ulkopuolella, kuitenkin kauppakeskuksen aukiolojen puitteissa. Sijaitsemme kauppakeskus Arabian toisessa kerroksessa. Meille on esteetön pääsy sekä etuna parkkihalli. Julkisella liikenteellä pääsee meille helposti; niin busseilla kuin ratikoilla.

Meillä on valmis asiakaskunta sekä kysyntää walk-in -ajoille. Käytössämme on Timma -ajanvarauspalvelu, jonka kautta myös uudet asiakkaat löytävät meille. Timman markkinapaikassa luokituksemme on viisi tähteä. Palvelemme asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Maksamme tuotemyynnistä provision. Palkkaus ja sopimukset tehdään työsuhteen luonteen mukaisesti. Käytämme monia tukkureita ja on mahdollista toivoa tiettyjä käyttö- tai myyntituotteita. Käytössämme on Kevin Murphyn värit. Koulutamme ja perehdytämme kaikkeen mielellämme. Käytössämme ovat omat nettisivut, Facebook ja Instagram. Näiden lisäksi Arabian kauppakeskus mainostaa liikkeitä itse omien kanaviensa kautta.

Ota yhteyttä meihin:
info@starabia.fi
pirjo.tapiovaara@welho.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pirjo.tapiovaara@welho.com