Maaperätutkija / Kairaaja, Taratest Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taratest Oy on vuonna 1978 perustettu rakennusalan konsulttitoimisto, joka työllistää tällä hetkellä noin 150 osaajaa. Yrityksen palvelut koostuvat pääosin geosuunnittelusta ja sitä tukevista maa- ja kallioperätutkimuksista, erilaisista maarakentamisen ja kiviainestuotannon palveluista sekä monipuolisista ympäristötutkimuksista ja selvityksistä. Me saamme tiedon irti maasta.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen maaperätutkijaa / kairaajaa.

Maaperätutkijamme työskentelevät projekteissamme, mitkä sijoittuvat pääosin Turun, Pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan seutuville, mutta toimimme tarvittaessa koko Suomen mittakaavassa. Geotekniset tutkimukset tehdään kairakonetta käyttäen, joten pidät työskentelystä isojen koneiden ja laitteiden kanssa. Työ on pääosin ulkotyötä, joten viihdyt ulkoilmassa kelillä kuin kelillä. Koska työvälineenäsi on kairakone, on osa päivittäistä työtäsi myös koneen kunnosta huolehtiminen ja pienet työmaalla toteutettavat korjaukset. Huoltotiimimme vastaa laitteiden toimivuudesta ja huolloista muilta osin.

Odotamme sinulta:

- aiempaa kokemusta alalta, arvostamme myös, mikäli sinulla on jo SGY-pätevyys, mutta tämä voidaan hoitaa kuntoon myös työsuhteen aikana

- B-ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi

- matkustusvalmiutta

- oma-aloitteista työotetta, hyvää tekemisen meininkiä sekä reipasta asennetta työn tekemistä kohtaan.

Työtä tehdään itsenäisesti, mutta ympärilläsi on osaava projektitiimi kenen kanssa olet säännöllisesti yhteydessä.

Meillä Taratestilla on vahva tekemisen meininki ja pidämme mitä lupaamme. Oikea asenne on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista mitä uudelta työkaverilta odotamme. Etuina työntekijöillemme on mm. mahdollisuus polkupyörä-, virike- ja lounasetuun ja yhteiset tapahtumat vuosittain.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä antaa osastopäällikkö Tomi Sahlman + 358 44 418 2296.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://taratestoy.teamtailor.com/jobs/3443229-maaperatutkija-kairaaja