Perustason ensihoitaja- Uusimaa potilassiirot, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 26.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei ensihoitaja, tule onnilaisten joukkoon tekemään tärkeää työtä ONNIn ensihoitopalveluihin

Toteutamme Uudellamaalla kymmenellä perustason ambulanssiyksiköllä Helsingin kaupungin erityisvastuualueen sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kiireellisiä ja kiireettömiä hoitolaitossiirtoja. Tilaajanamme toimii HUS Akuutti Sairaankuljetus ja tehtävät välittää Sairaankuljetuksen Välityskeskus.

ONNI on yksityisen ensihoitopalvelualan suurimpia toimijoita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa ensihoitopalveluita julkisen sektorin luotettavana kumppanina. Olemme arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä.

Arvomme, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, näkyvät päivittäisessä työssämme. Meillä voit vaikuttaa työvuoroihisi ja työskennellä elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on alan koulutuksen lisäksi halu tehdä aina parhaansa, kollegiaalisuus, erinomaiset yhteistyötaidot ja myönteinen asenne.

Tule mukaan rakentamaan huipputiimiä uuden toiminnan aloitukseen!

Tarjoamme sinulle
 Kattavan perehdytyksen lue lisää

Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää

Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin jakamaan arkea ja toimimaan tukenasi

Monipuoliset Tradeka-konsernin henkilöstöedut lue lisää

Työterveyden lisäksi Tradekan sairauskassan, johon työntekijä liittyy koeajan jälkeen, jos työaika on työsopimuksen mukaan vähintään 10 h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk. Jäsenmaksu on 0,75% palkasta, max 420 /v. Sairauskassa korvaa pääpiirteissään

- 80 % lääkärinpalkkioista sekä laboratorio- ja radiologisista tutkimuksista Terveystalossa (sis. erikoislääkärit kuten gynekologi, silmälääkäri, ortopedi)

- 80 % fysioterapiasta ja hieronnasta, enintään 375 vuodessa

- 80 % psyko- ja lyhytterapiasta, enintään 1000 vuodessa

- 80 % lääkärin määräämistä Kela-korvattavista lääkkeistä, omavastuu 50

Maksamme sinulle hoitoalan kokemuksesi mukaan palkkaa perustasolla 2358,76 - 2665,40 /kk + vuorokohtaiset lisät. Noudatamme yksityisen ensihoitopalvelualan työehtosopimusta.

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?
Hakeminen on helppoa ja hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Aino Parviaiseen (aino.parviainen @onnion.fi (mailto:etunimi.sukunimi@onnion.fi), p. 041 732 5513).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3782677-perustason-ensihoitaja-uusimaa-potilassiirot