Hoitoalan keikkatyö Paloharjun Validia-talolla, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt hoitajia Paloharjun Validia-taloon keikkatyöhön.

Millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut? Kerro siitä meille! Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Keikkatyössä voit tehdä töitä sinulle parhaiten sopimalla tavalla. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Olit sitten lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, ensihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija, niin meillä voi olla sinulle töitä!

Paloharjun Validia-talo on tarkoitettu erityishuomiota tarvitseville asiakkaille, joilla on merkittäviä toiminnan ja liikkumisen rajoitteita sekä niiden lisäksi sosiaalisia, mielenterveydellisiä tai kognitiivisia haasteita. Nämä haasteet voivat liittyä esimerkiksi aistisäätelyyn, impulssiherkkyyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen, mukaan lukien päihde- ja mielenterveydelliset ongelmat. Hoitajana työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä sekä arjen toimintojen ohjaamisessa. Tutustu talla olevasta linkistä lisää yksikköömme Paloharjun Validia-talo.

Keskustelemme mielellämme lisää kanssasi toiveistasi työsuhteeseen liittyen. Meillä on mahdollista tehdä keikkatyötä, sijaisuuksia sekä osa-aikatyötä. Työtä voit tehdä 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä. Jätä hakulomakkeen kautta meille tietosi ja toiveesi käytettävyyteesi liittyen. Työtilanteet yksikössämme vaihtelevat, joten olemme yhteydessä sinuun, kun meillä on mahdollista tarjota sinulle työvuoroja. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta rekry@validia.fi.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun.
- Koulutusmahdollisuuksia ja työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian alla olevasta painikkeesta. Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Lisätietoja voit kysyä myös yksikönjohtajalta, puh.044 478 4261 tai marjo.kortelainen@validia.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4550068-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija-keikkatyohon/applications/new