Ohjaaja (Sairaanhoitaja), Kankaanpään Vanhustenta, Kankaanpään Vanhustentalosäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kankaanpään vanhustentalosäätiön Ryhmäkoti Kanervaan ohjaajaa (sairaanhoitaja). Ryhmäkoti Kanerva on 15 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö muistisairaille ikäihmisille. Tavoitteenamme on asukaslähtöinen laadukas hoito ja huolenpito kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Olet aktiivisesti sitoutunut ylläpitävään hoitotyöhön, sekä sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi vanhustyössä. Pystyt myös työskentelemään tiiviissä työryhmässä. Tehtävään kuluu myös Ryhmäkoti Kanervan johtajan sijaisena toimiminen. Sinulla on iäkkäiden- ja muistisairaiden lääkehoidon osaamista, sekä sairaanhoitajan koulutus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä ja oma-aloitteista vastuuntuntevaa otetta asukaslähtöiseen hoivatyöhön ikäihmisten parissa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme hakijalta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassaolevan AVAINTES mukaisesti. Työaikamuotona on 3- tai 2-vuorotyötä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä
Sopimuksen mukaan 2- tai 3- vuorotyö
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:viktoria.siivonen@outlook.com