Luokanopettaja, Talman koulu, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 1.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko innostunut ja motivoitunut opetuksen ja kasvatuksen ammattilainen ja etsit uusia haasteita?

Sipoon kunnan koulutuksen toimiala etsii nyt

LUOKANOPETTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 5.8.2024 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan, viran sijoituspaikkana on Talman koulu.

Talman koulu on n. 100 oppilaan 1.-6. luokkien koulu. Koulu sijaitsee lähellä luontoa kauniissa Talmassa ja samassa pihapiirissä toimii esikoulu. Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa.
Arvostamme joustavuutta, monipuolisuutta ja kiinnostusta opettaa taito- ja taideaineita sekä luovien pedagogisten ratkaisujen toteuttamista ja oppilaiden osallistamista yhteistyössä muiden opettajien kanssa. Talmassa työskentelemme lapsilähtöisesti, positiivisessa hengessä huumorilla höystetyssä sekä moneen venyvässä työyhteisössä nykyaikaisten opetusvälineiden kanssa.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/98) mukaisesti. Kelpoisen hakijan puuttuessa huomioimme määräaikaiseen työhön myös alaa opiskelevat tai soveltuvaa työkokemusta omaavat hakijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 1.8.2024 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/605653/fi_FI