Sairaanhoitaja, Outamon lastenkoti, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Palkkaus: 3007,94€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt terapeuttisesta työotteesta kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Outamon lastenkotiin.

Sijaitsemme Lohjalla, eikä meille ole julkista liikettä, joten oma auto on käytännössä välttämätön. Lohjan keskustaan on meiltä matkaa 12 km. Tarvitset työssäsi ajotaitoa ja ajokortin, sillä kuljemme lasten kanssa paljon. Autolla liikkuessa sijaintimme on kätevän matkan päässä moottoritieltä. Helsingistä matka kestää vajaan tunnin, eikä Salon kaupunkikaan ole kaukana.

Sairaanhoitajan perustehtävät ovat korvaavan ja korjaavan vuorovaikutussuhteen luominen ja ylläpitäminen lapseen terapeuttisen laitoshoidon mallin mukaisesti, hoitotyön ja terveydenhuollon asiantuntijana toimiminen työryhmässä ja yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Lääkehoidon toteutus lääkehoitosuunnitelman mukaisesti, lääkehoitosuunnitelman päivittäminen, lääkehoitosuunnitelman perehdytys uusille työntekijöille, osaamisen näyttöjen vastaanottaminen, lääkehoidon ohjaus asiakkaille ja lääkkeiden vaikuttavuuden seuranta ja arviointi sekä reseptien uusimisesta huolehtiminen.

Lapsen lähiverkoston tarvitseman psykososiaalisen tuen ja ohjauksen suunnittelu sekä asiakassuunnitelman mukainen verkostotyö. Osallistuminen hoito- ja kasvatustyön sekä perheiden kanssa tehtävän työn sisällön kehittämiseen.

Osastollamme on viisi (vaativataso) tai seitsemän (erityistaso) asiakaspaikkaa 14-17-vuotiaille lapsille. Osastolla työskentelee vastaava ohjaaja ja 8 henkilön moniammatillinen hoitotiimi. Outamossa on myös psykologi, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Viikoittain meillä Outamossa on mielenterveys- ja päihdelääkäri paikan päällä tukemassa työtämme. Sairaanhoitajia Outamossa on tällä hetkellä seitsemän. Työ on kolmivuorotyötä. Vuonna 2025 avaamme vielä neljännen osaston johon tilat onkin jo valmiina.

Koulutamme henkilöstöämme ART-, DKT-, AVEKKI- ja Nepsy-osaamiseen. Lisäksi meillä on laaja Helsingin kaupungin muu koulutustarjonta käytettävissä.

Dokumentoimme ja suunnittelemme työtä Apotissa. Sen käytön opit kyllä, jos ohjelma on sinulle uusi tuttavuus. Lapsilähtöinen ja kunnioittava dokumentointi on meille tärkeä arvo kaiken muun lisäksi.

Outamo on oikea aarreaitta toiminnallisuudelle ainutlaatuisessa luonto- ja kartanomiljöössä - pala kauneinta Suomea järven rannalla. Kaikki asuintilamme ovat nykyaikaisia ja rakennettu tätä toimintaa varten. Meillä toimii myös oma koulu. Kesäisin järjestämme lapsille harrastuksia ja kesätöitä Outamossa.

Outamo sai syksyllä 2022 THL:n henkilöstökyselyssä hyvät tulokset ja sijoittui vertailuissa erinomaisesti. Työterveydestämme huolehtii Mehiläinen, ja työnohjaus meillä on tiivistä ja laadukasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut.

Haluamme parantaa henkilöstömme hyvinvointia tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä työssä jaksamista. Tarjoamme henkilöstöllemme liikunta- ja kulttuuriedun, joka toteutetaan sähköisesti Epassin palveluna. Lisäksi pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin Helsingissä. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Ole rohkeasti yhteydessä, vaikka et olisi vielä aivan varma, onko tämä sinun juttusi. Tule yksilöllisesti sovittavaan haastatteluun ja näkemään Outamo. Haastattelemme jo rekryprosessin aikana.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme:
Ajokortti ja ajotaito.
Lastenkodin ja koulun alue on savuton.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-398-24