AMK-ohjaajia Lehmukseen, Sospro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastenkodin ohjaaja

Etsimme Sinua

Ohjaaja (AMK)

Käynnistämme uuden lastensuojelun sijaishuollon asuinyksikön, Lehmuksen, Kangasalle osaksi Kotaharjun toimintayksikköämme. Samassa pihapiirissä toimii kolme sijaishuollon asuinyksikköä, sekä omasta pihapiiristä löytyy myös Kangasalan sivistystoimen alainen koulu. Etsimme amk- ohjaajia uuteen työryhmäämme. Avattava yksikkö tulee toimimaan 7-paikkaisena asuinyksikkönä erityistä tukea tarvitseville 12-17 vuotiaille lapsille. Toiminta yksikössä käynnistyy elo- syyskuun 2024 aikana. Tule osaksi uutta työryhmäämme tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä lastensuojelun sijaishuollossa!

Olemme erikoistuneet lasten ja nuorten käytöshäiriöiden ja psyykkisten haasteiden kohtaamiseen. Meillä Kotaharjussa palvelulupauksemme on olla: toiminnallinen, turvallinen, tavoitteellinen, lapset kohtaava ja huomioiva työyhteisö. Meistä lisää voit lukea täältä https://sospro.fi/toimipisteet/kotaharju/. Yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, sillä etäisyytemme Kangasalan keskustaan on vain 4km ja Tampereelle 22km. Yksikölle pääsee myös julkisen liikenteen avulla (bussit 40A ja 41), päätepysäkki 300metrin etäisyydellä Kotaharjusta.

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja työhyvinvointisi tueksi:

- Työyhteisön, jossa yksilöllinen hyväksyntä ja keskinäinen luottamus on toiminnan perusta.

- Arvostavan ja mahdollistavan esihenkilön tuen työllesi, mikä näkyy esimerkiksi toiveita huomiovana työvuorosuunnitteluna.

- Tutkittuun tietoon perustuvia työmenetelmiä ja työelämälähtöistä täydennyskoulutusta TAMKin kanssa yhteistyössä toteutetun Sospro-Akatemian räätälöityjen koulutuspolkujen avulla (tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden Nepsy-valmentajan koulutukseen).

- Kattavan työterveyshuollon ja laajan terveysturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen (yhteistyötaho OP Pohjola). Työterveyden digiklinikan palvelut ovat käytössäsi 24/7.

- Liikunta- ja kulttuuriedun (240-400/vuosi).

- Uudet hirsiset toimitilat (valmistuneet 2022) sekä kokonaisuudessaan viihtyisän työympäristön.

- Palkka tehtävässä on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen palkkaluokan G23 (2557,85 - 2843,37) mukainen. Vuorojen haittalisien lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilö- ja tehtäväkohtaisiin palkkalisiin esimerkiksi täydennyskoulutuksesi hyödyntämisestä (50-150/kk).

- Monipuoliset panostukset henkilöstön huomioimiseen ja yhteisiin tapahtumiin (esimerkiksi yhteinen juhlalounas ja 500:n rahapalkkio viiden vuoden välein).

- Vuoden 2023 alusta alkaen käytössämme on lisäksi kannustepalkkiojärjestelmä, joka tarjoaa onnistumisiin perustuvan ylimääräisen kannustimen käytettäväksi työryhmän hyvinvointiin ja virkistäytymiseen.

Sinun tehtävänäsi ohjaajana on:

- Toimia luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena nuorelle.

- Tuoda oma osaamisesi koko työryhmän käyttöön koulutustaustasi näkökulmasta.

- Tehdä yhteistyötä nuoren vanhempien, koulun ja muun verkoston kanssa.

- Osallistua aktiivisesti oman tiimisi hoitotyön laadun raportointiin, arviointiin ja kehittämistyöhön.

Tarjolla on merkityksellinen tehtävä nuorten tulevaisuuden mahdollistajana. Toivomme, että sinulla on ammatillinen ja itsenäinen työote sekä kyky ohjata ja motivoida nuoria. Etsimme ohjaajaa, jolla on aito kiinnostus vaikuttavaan lastensuojelutyöhön, tukea antavaan ja mahdollistavaan kasvatustyöhön sekä rohkeus tehdä työtään tiedolla, taidolla ja tunteella. Emme pelkää virheitä, pelkäämme sitä, ettet uskalla yrittää!

Valittavalta ohjaajalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan AMK-tutkintoa. Työsuhde on vakituinen ja työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

TUTUSTU TARINAAMME JA HAE NYT, viimeistään 23.6.2024 mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajalla ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit myös ottaa yhteyttä tehtävään liittyen suoraan toiminnanjohtaja Eki-Jussi Pippolaan 0503287591 tai yksikönjohtajiin Sanna Ohtoseen 0503382337, Marja Lindroos 0505484537. Löydät meidät ja tekijöitämme linkedin:ssa #sospro

Voit jättää yhteystietosi hakulinkin kautta tai suoralla yhteydenotolla minulle.

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sospro.fi/jobs/4529650-amk-ohjaajia-lehmukseen