Henkilökohtainen avustaja, HLS-Avustajapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 25.6.2024
  • Palkkaus: 11,91€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko ajatellut tekeväsi henkilökohtaisen avustajan työtä? Hienoa, sillä työnantaja-asiakkaallamme olisi sinulle paikka auki!

Haemme vapaa-ajan avustajaa PIKAISESTI nuorelle miesasiakkaallemme Joroisiin. Asiakkaalla on kehitysvamma, epilepsia ja oikeanpuolinen hemiplegia. Liikkumisen apuvälineinä käytössä pyörätuoli. Siirtymiset tapahtuvat jalkojen kautta tuettuna. Avustaminen voi sisältää valvomista asiakkaan tehdessä pieniä harjoitteita pienellä, matalalla trampoliinilla.

Kuljetuspalvelun käyttö mahdollistaa liikkumista asioinneilla. Asiakkaamme on yhteistyöhaluinen ja positiivinen luonne! Aiempi työskentely henkilökohtaisena avustajana katsotaan eduksi, mutta aiempaa työkokemusta avustamisesta ei vaadita, sillä sinut perehdytetään heti työsuhteen alussa.

Työtä on 30 tuntia/kk. Työvuorot toteutuvat asiakkaan tarpeen mukaan ja sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnit sovittavissa melko vapaasti eli voi olla päivällä, alkuillasta tai viikonloppuna esim. 2-3 t vuoroja. Työstä maksettava palkka on 11,91 €/tunti. Työsuhteessa noudatetaan henkilökohtaisten avustajien työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit paikasta, hae työtä osoitteessa:
https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/
Lisää viitteeksi työnantajan viite (PIKAISESTI_JOROINEN). Lisätietoa työstä saat alueen palveluesimieheltä numerosta 050 388 6061.
Tutustu meihin lisää ja katso, mitä Spesio sijaismaksajana tarjoaa henkilökohtaisille avustajille: https://www.spesio.fi/henkilokohtaiset-avustajat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:liisa.ronkanen@spesio.fi