Hitsaaja, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammattitaitoista hitsaajaa asiakasyrityksellemme Oy Pumppulohja Ab:lle pitkäkestoiseen työsuhteeseen päivätyöhön kesän jälkeen syyskuusta alkaen.

Haemme tunnollista, positiivisen ja aktiivisen asenteen omaavaa hitsaajaa . Työ on ohutlevytyötä ja säiliöiden hitsaamista MIG/MAG-tekniikalla. Valmistettavien säiliöiden materiaali on ruostumatonta terästä ja ainepaksuudet vaihtelevat 1,5 - 10mm välillä. Haemme alan ammattilaista, jolla mahdollisesti pysyy kädessä myös TIG-hitsauslaite mahdollisia korjaustöitä varten.

Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme:

-Päivätyön 40h/vko 7:00-15:30
   -Kilpailukykyinen palkkaus, joka määräytyy osaamisesi mukaan
   -Pitkäkestoisen työsuhteen
   -Avustavia laitteita työn suorittamiseen (mm. kappaleen pyörittäjä)

Toivomme hakijoilta:

-Hitsauskuvien lukutaitoa
   -Hitsauslaitteiden käytön täydellistä hallintaa (säädöt, ylläpito, jne.)
   -Valmiutta suorittaa noin puolen päivän työnäyttö haastattelun aikana

Hakijoille teetetään työnäyte, jossa sinun tulee itsenäisesti näyttää hitsausosaamisesi ja hitsauskoneen säätötaito. Työssä vaadittavat luokat suoritetaan myöhemmin työssä valittujen henkilöiden osalta.

Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä, joissa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt alkavat kesälomien jälkeen syyskuussa sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai soittamalla.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6656c30aa140b0001d368e6a