Kirvesmiehiä infra-alalle, Tocca HR Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Palkkaus: 15-18€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut kirvesmies, joka on kenties tehnyt myös pihahommia tai ollut salaojituksissa mukana? Tai tehnyt jotain muuta maanrakennukseen liittyvää työtä? Etsimme juuri sinua asiakkaallemme Lahteen!

Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti niin rakennusalan töitä kuin maanrakennushommia. Näitä perinteisiä maanrakennustöitä olet tehnyt todennäköisesti joko jo omalla pihallasi tai mm. pientalojen rakennuksissa. Näihin lukeutuvat salaojitukset, lapiohommat, tukimuurit ja muut perustyöt. Toki pääset myös tekemään rakennusalanhommia osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Olisi mahtavaa, mikäli tasolaseri on jo sinulle tuttu entuudestaan.

Tässä olisi nyt oiva tilaisuus päästä monipuolisiin hommiin ja saada kokemusta infrarakentamisen puolelta.

Vaikkei sinulla ole juuri näistä luetelluista hommista kokemusta, älä jätä hakematta paikkaa! Voi olla, että sinulla on juuri haettavaa kokemustasi tietämättäsi!

Palkkaus maksetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, 15-18e/h.

Työ on fyysistä ja tehtävät vaihtelevat työmaan työvaiheen mukaan. Työssäsi tarvitset joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Löytyyhän sinulta myös työturvallisuuskortti takataskustasi. Auton käyttömahdollisuus on etunasi, sillä kohteita voi olla muuallakin kuin Lahden keskustassa.

Jäikö kysyttävää? Soita meille niin jutellaan lisää!

Me Toccalla haluamme olla helposti lähestyttävä ja aito työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

www.tocca.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tocca.likeit.fi/apply/3607037