Sairaanhoitaja, Kaakkois-Suomi, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan kokemusta omaavaa terveydenhuollon ammattilaista Kaakkois-Suomeen.

Haemme tekijöitä tarvittaessa kutsuttavaan työhön. Kaakkois-Suomen alueeseen kuuluu toimipaikat Lahdessa, Mikkelissä, Heinolassa, Mäntsälässä, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Imatralla ja Savonlinnassa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään joissakin näissä tai useammassa alueen toimipaikoissa, olet etsimämme henkilö. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ sairaanhoitajan tehtävässä pitää sisällään?

Sairaanhoitajana Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia sairaanhoitajan tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi ammattilaisten parissa. Työtehtävät koostuvat sairaanhoitajan itsenäisestä vastaanottotyöstä ja toimenpideavustuksista sekä näiden lisäksi muut monipuoliset työtehtävät.

Sairaanhoitajan itsenäisessä vastaanottotyössä asiakaskuntamme koostuu kaiken ikäisistä yksityis-, työterveyshuollon ja vakuutusyhtiöiden asiakkaista. Meille jokainen asiakas on arvokas ja pyrimme aina tarjoamaan ylivertaisen asiakaskokemuksen. Terveystalossa työskentelet mukavassa ja kokeneessa moniammatillisessa tiimissä, jossa arvostamme asiakkaidemme lisäksi myös toisiamme. Työ on monipuolista ja arjessa kiire ajoittain läsnä. Tämän vuoksi toivomme sinulta joustavaa työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Haemme mukaan osaavaan joukkoomme tarvittaessa työhön kutsuttavaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutuksen saanutta hoitajaa, jonka työsuhde määräytyy aina tarpeen mukaan. Työaika määrittyy myös yksikön tarjonnan tarpeiden mukaan ja tarkentuu paikkakunnittain yksikön mukaan. Työvuorot muotoutuvat myös yksiköiden tarpeiden mukaan ja niitä käydään haastattelussa kohdennetusti läpi.

Työ edellyttää itsenäisen työn otetta ja luottamusta oman työn osaamiseen. Mukavien työkavereiden tuki on saatavilla nykytekniikalla helposti avuksi eli sujuvat tietotekniset taidot ovat keskeinen osa työtä. Työ on ajoittain hektistä, joten työssä hyvä paineensietokyky on eduksi.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta. Olet työssä vahva tiimipelaaja sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, sairaanhoitajan työn moniosaamista ja kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa lääkehoitolupaa.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat:

- sairaanhoitajan työn monipuolinen osaaminen
 - itsenäisen työotteen omaaminen
 - aktiivinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työote
 - kokemus itsenäisestä vastaanottotyöstä on eduksi
 - kokemus päivystysnäytteiden otosta

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 30.6.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään vastaanoton palveluvastaavat:

- Lahti, Heinola, Mäntsälä ja Mikkeli: Arja Björkqvist arkisin klo 9-12 p. 0438202509
 - Kouvola ja Kotka: Anna Alenius p. 0503385824
 - Lappeenranta, Imatra ja Savonlinna: Merja Seppänen p. 0438202469

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/237620/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer