Lähihoitaja, Kelepo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kelepo Oy on kempeleläinen yritys, joka tuottaa sosiaalihuollon avopalveluita perheille, joissa yhdellä tai useammalla perheenjäsenellä on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Sosiaalihuollon avopalveluihimme kuuluvat perhetyö, tehostettu perhetyö, jälkihuolto sekä kotiin tehtävä perhekuntoutus. Lisäksi tarjoamme neuropsykiatrista valmennusta sekä nepsy-aiheisia koulutuksia eri ammattiryhmille. Kaikissa palveluissamme on mahdollista hyödyntää eläinavusteisuutta.

Etsimme joukkoomme lähihoitajaa perheohjaajan tehtäviin. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko tuntityötä tai kokoaikaista työtä. Palkkaluokka G22.

Perheohjaaja toimii yhden tai useamman perheen/asiakkaan omana työntekijänä vastaten työprosessien etenemisestä yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää koulutuksen lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja, nepsy-osaamista, kokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa työskentelystä (vähintään 1 vuosi), kokemusta verkostoyhteistyöstä, hyviä kirjallisia taitoja, oman työn organisointitaitoja, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Nepsy-valmentajan tai eläinavusteisen valmentajan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme myös tiimihenkisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti perheiden kodeissa tai muissa perheen luonnollisissa toimintaympäristöissä. Toiminta-alueena ovat Kempele, Liminka ja Oulu. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, mutta saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työympäristön ja tiimin, jolta saat tukea työssäsi. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja panostamme laadukkaaseen perehdytykseen. Käytössäsi ovat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedut sekä säännöllinen työnohjaus.

Tehtävään valittavan on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Lähetä CV ja avoin hakemuksesi sähköpostitse toimisto@kelepo.fi 28.7.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marja.kalinen@kelepo.fi