Liikkuva lähihoitaja Joensuun ja Kontiolahden seu, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko vaihtelua arkeen? Tykkäisitkö keikkailla samoissa tutuissa yksiköissä mutta haluaisit vakituisen työsuhteen? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule osaksi liikkuvien hoitajien tiimiä Joensuu - Kontiolahti alueelle. Maksamme reilua tehtäväkohtaista palkan lisää, lisätietoja ilmoituksen lopussa.

Liikkuvana hoitajana työskentelet alueellisesti siinä yksikössä, jossa on suurin tarve. Jos tarpeita ei muissa yksiköissä ole, työskentelet alueesi nimetyssä kotiyksikössä. Työtä tehdään meillä kahdessa tai kolmessa vuorossa, ja listat suunnitellaan kolmen viikon jaksoissa. Ympärivuorokautisissa palveluasumisyksiköissä huolehdimme asiakkaidemme perushoidosta ja turvallisuudesta, ja lisäksi järjestämme kivaa yhteistä tekemistä viriketoiminnan, päivätoiminnan ja talon omien tapahtumien muodossa. Asiakkaamme ovat vammaisia ja vammautuneita henkilöitä, ja me Validialla mahdollistamme heidän omannäköisen ja laadukkaan elämän.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteen. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja huomioimme lähestyvän kesän ja mahdollisen lomatoiveesi. Oman auton käyttö huomioidaan Validian erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Tehtävään valituilta odotetaan valmiutta suorittaa lääkeluvat.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan ja reilun tehtäväkohtaisen lisän liikkuvasta työnluonteesta
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Työsuhdepolkupyöräedun, joka innostaa meidät polkemaan. Kannustamme työmatkapyöräilyyn verovapaalla luontoisedulla. Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön niin kodin ja työpaikan välisillä matkoilla kuin vapaa-ajalla.
- Lakisääteisen vakuutuksen lisäksi tarjoamme myös vapaaehtoisen yksityistapaturmavakuutuksen
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
- Oman auton käyttömahdollisuutta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Palkkauksesta: Maksamme työsuhteessa palkkaa lähihoitajille yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, palkkaluokka on G20C + vuorokohtaiset lisät. Lisäksi maksamme reilua 250 euron tehtäväkohtaista lisää liikkuvasta työnluonteesta, jolloin kokonaispalkka kokoaikaisella liikkuvalla lähihoitajalla on 2 518,48 - 2 703,07 euroa riippuen työkokemuksestasi. Osa-aikaisessa työsuhteessa tehtäväkohtainen lisä suhteutetaan työaikaan.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta, emme käsittele hakemuksia sähköpostin kautta tietosuojasyistä. Voit olla myös suoraan rekrytointiin arkisin puh. 044 478 4380 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3849384-liikkuva-hoitaja-joensuun-ja-kontiolahden-yksikoihin/applications/new