Kylmälaiteasentajia Pirkanmaan alueelle, Consti Talotekniikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Consti Talotekniikan Kiinteistöpalveluissa toimii Suomessa yli 100 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme Kylmälaiteasentajia Tampereen ja Pirkanmaan alueelle.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia työsuhteita. Tehtäviisi kuuluvat kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja korjaustyöt eri asiakaskohteissamme. Odotamme sinulta kylmäalan koulutusta ( Y3 A ), useamman vuoden vankkaa työkokemusta vastaavista töistä, riittäviä IT-taitoja, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.

Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Työ vaatii oma-aloitteellisuutta ja ennen kaikkea työturvallista ajattelu- ja toimintatapaa. Positiivista asennetta sinulta ei myöskään puutu. Työtä tehdään arkisin klo 07.00-15.30 ja työtunteja viikossa kertyy täydet 40 tuntia. Jos olet oman alasi timanttinen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin, niin rohkeasti hakemaan!

Jos jokin jäi mietityttäämään, niin ota yhteyttä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana: Kylmätekniikan yksikönpäällikkö Tomi Tenhovuori, p. 050 385 3190.

Odotamme sinulta:

- Kokemusta kylmäasentajan työtehtävistä

- Kylmäasentajan perustutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa

- Sähkötyöturvallisuus-, EA- tulityö- ja työturvallisuuskortteja

- S3 sähköpätevyyttä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa, sinun tulee pärjätä asiakaspalvelutilanteissa

- Asiakaslähtöisyyttä

Consti Talotekniikka Oy

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kylmalaiteasentajia-pirkanmaan-alueelle/Zk2A59