RekryKoulutus lämpöpuulaitoksen tuotantotyöntekijä, TMW Raahe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme RekryKoulutuksen kautta 10 tuotantotyöntekijää Raaheen avattavaan uuteen lämpöpuunkäsittelylaitokseen. Tehdas on tuotantokäytössä marraskuussa 2024. Työ on aluksi 1-vuorotyötä mutta tuotantomäärien kasvaessa työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

TIETOA TMW RAAHE OY:STÄ:
TMW Raahe Oy myy, markkinoi ja valmistaa lämpökäsiteltyä puuta vientiin ja kotimaan tarpeisiin. Lämpökäsitelty puu soveltuu sään- ja lahonkestoa vaativiin kohteisiin kuten terassilaudat ja ulkoverhouslaudat tai sisäkäyttöön, esim. saunapaneelit ja erilaiset sisustustuotteet. Tuotteilla on myös hyvä biologinen kesto vientituotteita ajatellen.

Tutustu työnantajayritykseen verkossa osoitteessa: https://www.tmwraahe.fi/

Tarjoamme sinulle vähintään kilpailukykyisen palkan ja tuotantomäärien kasvaessa mahdollisuuden tuotantolisiin, laajan työterveyshuollon sekä innostavan ja motivoivan työyhteisön.

Odotamme sinulta halua ja motivaatiota oppia uutta sekä innokasta otetta tuotantotyön vaatimuksiin. Eduksi katsotaan kokemus rimoituskoneiden käytöstä, höyläämöistä, puun eri laatuvaatimuksista ja sahatavarasta.

KOULUTTAUDU REKRYKOULUTUKSESSA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄKSI TMW RAAHE OY:LLE
RekryKoulutuksen järjestää työvoimakoulutuksena Jokiedu Oy yhteistyössä TMW Raahe Oy:n kanssa. RekryKoulutuksessa yritys sitoutuu työllistämään koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt koulutuksen päätyttyä.

Koulutuksen kohderyhmää ovat TE-toimiston ja Työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Koulutukseen valittavilta edellytetään kykyä yrityksen määrittämään itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutus sisältää teoriaopintoja lähiopetuksena sekä käytännön oppimista ja perehdyttämistä lämpökäsitellyn puun valmistamiseen tehdasympäristössä. Koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat taidot tehdasympäristössä toimimisesta kuten rimoitus- / pakkauslinjan ja lämpökäsittelyuunien käytöstä. Lisäksi saat muita tarpeellisia koulutuksia kuten ensiapu-, tulityö-, trukki-, työturvallisuus- yms. kortit. Koulutuksen aikana on mahdollista käydä koeajamassa ja testaamassa rimoitus / pakkauslinjaa Virossa.

Koulutus toteutetaan ajalla 5.8.-22.11.2024 ja sen kesto on 80 pv. Koulutuksesta noin 1/3 on tietopuolista koulutusta ja 2/3 työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Sekä koulutuksen tietopuolinen osuus että työpaikalla oppiminen toteutetaan Raahessa. Katso koulutuksen tarkempi sisältö https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721677.

Paikkaa haetaan RekryKoulutus Lämpöpuulaitoksen tuotantotyöntekijä TMW Raahe Oy:lle -Rekrykoulutuksen kautta. Hae mukaan koulutukseen 15.7.2024 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721677.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721677