Kesätyöntekijöitä siivouksen pariin Jyväskylään S, SOL Palvelut Oy,
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Palkkaus: 11,73€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Etsimme Jyvääskylään Säynätsalon alueelle aurinkoista kesätyöntekijää siivouksen pariin.

Kesätyön kesto: 15.7 - 2.8.2024

Työaika / työvuorot: aamutyö noin klo 6-9 maanantaista perjantaihin. Työpäivien pituus vaihtelee hieman päivästä riippuen

Keskeiset työtehtävät: siivoustyötä muutamassa eri kohteessa Säynätsalossa

Odotamme hakijoilta: Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, samoin hyvä suomenkielen taito. Mahdollisuutta kulkea Säynätsalosta kerran viikossa Lehtisaareen.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Marja Manninen, marja.manninen@sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekijoita-siivouksen-pariin-jyvaskylaan-saynatsaloon/81PJqK