Sairaanhoitaja (Harjuhovin palvelutalo, Jyväskylä, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 24.6.2024
  • Palkkaus: 2807,72€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Harjuhovin palvelutalo sijaitsee Vaajakoskella, hyvien liikenneyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoitoa ikääntyville vanhuksille. Vuoden 2024 alusta tarjoamme myös yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Meille on tärkeää tukea asukkaan arkiliikkumista, toimintakykyä ja sosiaalisia kontakteja.

Sairaanhoitajana vastaat hoitotyön asiantuntijan roolissa asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, toimien koko tiimin tukena sairaanhoidollisissa asioissa. Työ sisältää vastuuta lääkehoidosta ja pitkäaikaissairauksien seurannasta, arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä. Saattohoito on myös tärkeä osa arkea.

Työ on jaksotyötä ja pääsääntöisesti päivätyötä. Käytämme autonomista työvuorosuunnittelua, jossa pystyy vaikuttamaan omiin työvuoroihin. Henkilökunnalle ilmaista pysäköintitilaa on lähistöllä runsaasti.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti.Odotamme sinulta itsenäistä ja innostunutta työotetta. Voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen. Arvostamme tekijää, joka tekee työtänsä suurella sydämellä

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/606677/fi_FI