Puheterapeutti, Järvi-Pohjanmaan sote-keskus, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa tekemään monipuolista puheterapeutin työtä perustasolle Järvi-Pohjanmaan sote-keskukseen! Järvi-Pohjanmaan alueeseen kuuluvat Alajärvi, Vimpeli ja Lappajärvi. Työpiste sijaitsee Alajärvellä.

Yksikössä työskentelee kaksi puheterapeuttia. Puheterapeutin työ painottuu pääasiassa alle kouluikäisiin lapsiin. Hakijan kiinnostuksen mukaan on lisäksi mahdollista työskennellä aikuisasiakkaiden parissa. Työ sisältää monipuolisesti ohjausta, arviointia ja kuntoutusta sekä moniammatillista yhteistyötä. Lähiverkostoina toimivat lastenneuvolat, päivähoidon yksiköt, koulut, psykologit, kuntoutusohjaaja, lääkärit sekä lasten kuntoutustyöryhmä.

Puheterapeuttina saat kollegiaalista tukea sekä yksikön toiselta puheterapeutilta että hyvinvointialueen terapiapalveluyksikön muilta puheterapeuteilta. Esihenkilönäsi toimii puheterapeutti. Tarjoamme sinulle monipuolisen puheterapeutin tehtävän ja mahdollisuuden kehittää työnkuvaasi. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön kuin itsenäiseen työskentelyynkin. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Työvälineet ovat ajanmukaiset, sinulla on oma työhuone ja suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen. Työn aloitusajankohta sovittavissa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin pätevyys (laki 559/94). Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/606600/fi_FI