Yleislääketieteen erikoistuvia lääkäreitä, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2024
  • Hae viimeistään 1.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohditko yleislääketieteeseen erikoistumista? Ota suunta Satakuntaan! Räätälöimme sinun suunnitelmiisi sopivan kokonaisuuden.

Yleislääketieteeseen erikoistuvalle tarjoamme:

- Jokaviikkoiset toimipaikkakoulutukset
- Viikoittaiset ohjauskeskustelut oman erikoistumisohjaajan kanssa
- Erikoistuvien lääkärien säännölliset seminaarit
- Yksi ulkoinen koulutuspäivä kuukausittain
- Saat kahden viikon palkallisen lukuloman erikoislääkäritenttiin valmistautumiseen
- Meillä kouluttajanasi ja ohjaajanasi toimii aina erikoislääkäri
- Toimipaikkavastaavat ovat tukenasi kaikissa arjen asioissa

Sinun on mahdollista suorittaa yle-erikoistuminen kaikissa Satakunnan sote-keskuksessa: esimerkiksi Kankaanpäässä meillä on tällä hetkellä hyvin tilaa ja kaksi kokenutta erikoislääkärikouluttajaa. Kankaanpää sai vuonna 2023 Nuorten lääkärien yhdistyksen Kestomenestyjä -palkinnon. NLY:n koulutuspaikkakyselyssä saimme nuorilta lääkäreiltä viisi tähteä vuosina 2019-2021.

Voit työskennellä ja erikoistua täysiaikaisena tai osa-aikaisena, joustavasti sinulle sopivalla tavalla yhdistäen etä- ja lähityötä. Meillä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja sen rytmiin, sillä työsi joustaa elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit halutessasi tehdä myös tutkimusta kliinisen työn ja erikoistumisen ohella.

Erikoistumisesi voidaan suunnitella jo YEK-vaiheessa yhdistämällä yhdeksän kuukauden ajan terveysasemapalveluja ja erikoisaloja.

Meillä voit suorittaa reunapalveluita laajalti sekä konservatiivisilla että operatiivisilla aloilla. Myös reunapalveluissa on seniorituki aina läsnä. Voit jo hakulomakkeella kertoa mistä erikoislaloista olisit ensisijaisesti kiinnostunut reunapalveluiden osalta.

Erikoistuvana lääkärinä sinulla on mahdollisuus osallistua virka-ajan ulkopuoliseen päivystykseen yhteispäivystyksessä. Satasairaala on laajan päivystyksen sairaala. Yhteispäivystyksessä toimivat yleislääketieteen päivystyksen lisäksi ympäri vuorokauden operatiivinen ja konservatiivinen erikoisalapäivystys. Lisäksi sairaalassa ovat ympäri vuorokauden saatavissa mm. leikkaus-, anestesia-, kuvantamis-, laboratorio-, tehohoito-, lasten- ja naistentautien palvelut ja konsultaatiot ml. kliinisten alojen erikoislääkärien takapäivystys.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen edullista. Autamme sinua asunnon hankkimisessa.

Liikenneyhteydet Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Vaasaan ovat hyvät, maantie-, rautatie- ja lentoyhteydet toimivat. Tarjoamme henkilöstöedun, jonka voi käyttää mieluisimpiin liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Saat käyttöösi maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

KIINNOSTUITKO?
Kelpoisuusvaatimuksena ovat laillistetun lääkärin oikeudet ja opinto-oikeus yleislääketieteen erikoislääkärikoulutukseen. Palkkaus uraporraspalkkausjärjestelmän mukaan.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta tai ole yhteydessä hallinnon asiantuntija Anna-Mari Mattilaan p. 044 450 3027, anna-mari.mattila@sata.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-03-84-24/fi_FI